My Twitter Feed

6 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Συλλήψεις στο Κιλκίς για υπόθεση εκβιασμού

Συνελήφθη χθες (Σάββατο) το πρωί στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας αλλοδαπός υπήκοος FYROM 41 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εκβίαση, κλοπή, πλαστογραφία πιστοποιητικών και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.

Ο συλληφθείς είχε κλέψει προχθές το βράδυ, φορτηγό όχημα από ομοεθνή του και προκειμένου να το επιστρέψει, απαιτούσε από αυτόν το χρηματικό ποσό των -25.000- ευρώ. Όπως προέκυψε, σε βάρος του εκκρεμούσε αγγελία διεθνών αναζητήσεων της Interpol από το 2005, για απόδραση από φυλακές στη Γευγελή, όπου κρατούνταν για εμπόριο ναρκωτικών, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν διάφορα πλαστά έγγραφα, όπως άδεια οδήγησης ελληνικών αρχών και Βεβαίωση Πολίτη Κράτους Μέλους της Ε.Ε., που είχε εκδοθεί από τις Βουλγαρικές αρχές.

Είχε προηγηθεί η καταγγελία του ιδιοκτήτη φορτηγού αυτοκινήτου, για κλοπή του οχήματός του και ότι ο 41χρονος, μέσω SMS, απαιτούσε το χρηματικό ποσό των (25.000) ευρώ, προκειμένου να του το επιστρέψει.

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση, εντοπίστηκε το κλεμμένο όχημα, σε αποθήκη ιδιοκτησίας ενός 25χρονου ημεδαπού, στην Κρηστώνη. Στην ίδια περιοχή εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ο 41χρονος υπήκοος FYROM, καθώς και ο 25χρονος ιδιοκτήτης της αποθήκης, ο οποίος κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι την κλοπή του οχήματος, τις νυχτερινές ώρες της 25/26 Μαίου από το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, είχε διαπράξει ο 41χρονος σε συνεργασία με έναν ακόμη ομοεθνή του.

Το κλεμμένο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Επίσης, κατασχέθηκαν (6) πλαστά έγγραφα Ελληνικών και Βουλγαρικών Αρχών και (2) κινητά τηλέφωνα που κατείχε ο 41χρονος.

Οι δύο συλληφθέντες (41χρονος αλλοδαπός, καθώς και ο 25χρονος ιδιοκτήτης της αποθήκης που βρέθηκε το όχημα), θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, ενώ αύριο ο 41χρονος θα οδηγηθεί και στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς, ενώ διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό του συνεργού του στην διάπραξη της κλοπής του οχήματος.”

Σχολιάστε