My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Σύλληψη διακινητή 11 Σύρων

Συνελήφθη χθες (Παρασκευή) τα ξημερώματα, στη Νέα Εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων στο ύψος του χωριού Πλατανιά Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Δοϊράνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας 32χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου, σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από την χώρα.

syllipsisylliΕιδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε όχημα που οδηγούσε ο παραπάνω άντρας, όπου διαπιστώθηκε να μεταφέρει 11 υπηκόους Συρίας, προς την μεθοριακή γραμμή, προκειμένου να διευκολύνει την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επιπλέον, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, προέκυψε ότι 2 εκ των παραπάνω αλλοδαπών στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα, ενώ για τους άλλους 9 αλλοδαπούς διαπιστώθηκε ότι είχαν παραβιάσει περιοριστικό όρο, της μη μετάβασής τους στο Νομό Κιλκίς.

Κατασχέθηκε 1 κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του 32χρονου οδηγού, καθώς και το παραπάνω όχημα ως μέσο μεταφοράς.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Αξιούπολης Κιλκίς.

Σχολιάστε