My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ειδομένη: Χημικά κατά προσφύγων

eidomeni_prosfyges-001Mε ρίψεις χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης απάντησαν οι αστυνομικοί χθες (Τετάρτη) βράδυ, σε ομάδα 200 περίπου προσφύγων και μεταναστών στην Ειδομένη, όταν αυτοί μετακίνησαν προς τον φράχτη ένα από τα βαγόνια που υπάρχουν στην περιοχή ως καταλύματα.

Η ένταση κατ` αρχάς αποκλιμακώθηκε αλλά στη συνέχεια οι πρόσφυγες ανασυγκροτήθηκαν και συνέχισαν να σπρώχνουν το βαγόνι, για να ακολουθήσει νέος γύρος ρίψης χημικών από τους αστυνομικούς, με την άλλη πλευρά να πετάει προς το μέρος τους πέτρες.

Πηγές της αστυνομίας διαψεύδουν ότι η επιχείρηση είχε στόχο την απελευθέρωση της σιδηροδρομικής γραμμής, την οποία οι εγκλωβισμένοι στον πρόχειρο καταυλισμό πρόσφυγες κρατούν κλειστή εδώ και δύο μήνες, περιμένοντας το άνοιγμα των συνόρων με την ΠΓΔΜ.

 

Σχόλια
2 Σχόλια to “Ειδομένη: Χημικά κατά προσφύγων”
  1. Ο/Η Ελένη λέει:

    Λιθοβολισμός σε ποιούς ρε;Στους αστυνομικούς που τους φυλάνε;Κι αυτοί άπραγοι να μην αντεπιτίθενται,απλά να αμύνονται και να σπαν οι ασπίδες τους από την μανία με την οποία τους χτυπάνε;Μέχρι πότε η ανοχή κι η κατανόηση;Μέχρι να κλάψουμε κανέναν και να λέμε κρίμα τον καημένο;Ελεος!

  2. Ο/Η Σωκράτης λέει:

    Αν ήθελε η κυβέρνηση θα μπορούσε μέσα σε 2 ωρες να αδιασει τη φαβελα της Ειδομένης. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ…. Οι ΜΚΟ και οι αλλληλεγκιοι δεν θα έχουν μετά απ το άδειασμα αντικείμενο ασχολίας, άρα παίρνουν δρόμο απ την περιοχή. Αυτη η κατάσταση “εξυπηρετεί” πολύ υπό- κόσμο να είστε σίγουροι….

Σχολιάστε