My Twitter Feed

1 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Σχόλιο ΚΚΕ για την εκδήλωση ΝΔ

Με αφορμή την εκδήλωση της ΝΟΔΕ Κιλκίς για τα αγροτικά, η ΝΕ Κιλκίς του ΚΚΕ προέβη στο ακόλουθο σχόλιο: 

trakter-agrotes«Τι ‘χες Γιάννη, τι ‘χα πάντα». Αυτή η λαϊκή παροιμία εκφράζει απόλυτα την «Συμφωνία Αλήθειας για τους Αγρότες» της ΝΔ, η οποία παρουσιάστηκε πριν από λίγες μέρες στο Κιλκίς ως λύση για τα συνεχώς αυξανόμενα προβλήματα των αγροτών.

Η πρόταση της ΝΔ περιείχε χάιδεμα αυτιών για μείωση διάφορων φόρων, μπόλικο ανέξοδο αντιπολιτευτικό λόγο, αλλά πλεόναζε και σε ρεαλισμό μιας και «αν δεν βγαίνουν τα νούμερα» δεν θα εφαρμοστούν οι όποιες παροχές παρουσιάστηκαν.

Ξέχασαν, φαίνεται, ότι τα μέτρα τα οποία εφαρμόζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχουν τη σφραγίδα και της ΝΔ, είτε όταν ήταν κυβέρνηση, είτε όταν ψήφιζε το τρίτο μνημόνιο. Ξέχασαν, επίσης, ότι και αυτοί δεσμεύονται από την στρατηγική της ΕΕ και της παλιάς και νέας ΚΑΠ οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα την σημερινή άθλια κατάσταση της φτωχομεσαίας αγροτιάς, το παραπέρα ξεκλήρισμά της και τη συγκέντρωση της παραγωγής σε ακόμα λιγότερα χέρια, ενώ παράλληλα συνεχίζεται η μείωση της αυτάρκειας της χώρας σε αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα.

Οι μικροί και μεσαίοι αγρότες να γυρίσουν την πλάτη στην πολιτική τόσο της ΝΔ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και των υπόλοιπων αστικών κομμάτων που υπηρετούν τα συμφέροντα των μεγάλων καπιταλιστικών επιχειρήσεων στην αγροτική οικονομία.

Να συνεχίσουν την οργάνωση του αγώνα τους κλιμακώνοντας με το στήσιμο μπλόκων στις 23 Γενάρη με βάση τις αποφάσεις της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων.

Να συμπορευτούν με το ΚΚΕ για αγροτική οικονομία στην υπηρεσία των παραγωγών και του συνόλου του λαού της χώρας μας.

Σχολιάστε