My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Σχόλιο για Παραστατίδη…

Σχόλιο του Γιώργου Χρ. Παπαχρήστου στα “ΝΕΑ”, που αφορά τον Θ. Παραστατίδη:

“ΕΙΝΑΙ τόσα τα προβλήματα του ΠΑΣΟΚ, τα οποία δύσκολα μπορεί κανείς όχι να τα διαχειριστεί αλλά και να τα ταξινομήσει ακόμη… Για παράδειγμα, δύο βουλευτές, ο Μιχάλης Κασσής, πατριώτης από τα Γιάννενα, και ο Θόδωρος Παραστατίδης από το Κιλκίς, δήλωσαν ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν τα μέτρα.

– Τι θα κάνετε με αυτούς; Θα τους διαγράψετε; ρώτησα χθες βράδυ ένα από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που και λόγο έχουν και άποψη επί αυτών των ζητημάτων.
– Δηλώσεις στα ραδιόφωνα δεν είναι αυτές; με ρώτησε.
– Ακριβώς.
– Τι να κάνουμε, τίποτε δεν θα κάνουμε επί του παρόντος. Θα περιμένουμε τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και εκεί θα αποφασίσουμε.
– Και ποτέ θα συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα;
– Μόλις υπάρξει κάτι ουσιαστικό να τους πούμε για τα μέτρα. Επί του παρόντος δεν έχουμε τίποτε να τους πούμε.
Μάλιστα…”
Και φυσικά αυτό το τελευταίο “μάλιστα…” είναι φανερό ότι δηλώνει την απογοήτευση του μεγαλόσχημου δημοσιογράφου, επειδή δεν πήρε την απάντηση που ήθελε, να καρατομηθούν δηλαδή οι αντάρτες άμεσα!
Σχόλια
One Response to “Σχόλιο για Παραστατίδη…”
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Εκτός απο το “μάλιστα” με νόημα, προηγήθηκε και το “…πατριώτης απο τα Γιάννενα…” πάλι με νόημα, για τον βουλευτή Μ. Κασσή. Πώς δηλαδή να εκλάβουμε τον προσδιορισμό; Ως ειρωνεία ή ως κυριολεξία; Μάλλον το πρώτο. Δηλαδή όποιος βουλευτής των κυβερνώντων κομμάτων διαφωνεί με τα μέτρα, γιατί δεν αντέχει να βλέπει τον περαιτέρω μαρασμό της κοινωνίας και γιατί δεν επιτρέπει να βιάζεται η συνείδησή του, αυτός δεν είναι πατριώτης, είναι άξιος ειρωνείας και χλευασμού και πρέπει να διαγράφεται αυτομάτως. Ο βουλευτής όμως έχει εκλεγεί απο τον λαό και ως εκ τούτου είναι εκπρόσωπός του, πράγμα που τον καθιστά άξιο σεβασμού στο βαθμό που δεν προσβάλει το αξίωμά του και μέσω αυτού, αυτούς που εκπροσωπεί. Ο δημοσιογράφος λοιπόν με ποιό δικαίωμα το “αγνοεί” αυτό; Μα προφανώς με το αλαζονικό “δικαίωμα” οτι η δημοσιογραφία αποτελεί την τέταρτη εξουσία και επομένως αυτή είναι ικανή συνθήκη για να αγνοεί βασικές αρχές της δημοκρατίας. Απλό και κυνικό συνάμα. Δυστυχώς απο τέτοιου είδους δημοσιοράφους, οι οποίοι κατάντησαν φερέφωνα των κυβερνήσεων, έχουν γεμίσει τα ΜΜΕ και οι οποίοι ως “αυθεντίες” ομιλούν και γράφουν, προσβάλοντας βάναυσα και κατ’ εξακολούθηση το λειτούργημά τους, αλλά και την νοημοσύνη του κόσμου. Γι’ αυτό και ολοένα περισσότεροι Ελληνες νοιώθουν θυμό και αποστροφή απέναντί τους. Και πολύ καλά κάνουν.

Σχολιάστε