My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Σχεδιάζει ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός της επόμενης ποδοσφαιρικής  χρονιάς στο ανδρικό τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ . Στο τιμόνι της ομάδας παραμένει ο Μιχάλης Αναστασιάδης , ενώ δεν αποκλείεται να πλαισιωθεί και από ένα νέο μέλος στο τεχνικό team που θα προστεθεί στο ήδη υπάρχον, με τον Σάκη Σημαιοφορίδη στην θέση του τεχνικού συμβούλου και τον Μάκη Μωυσίδη σε αυτήν του προπονητή τερματοφυλάκων.

alexandros-andresΣτο δείπνο που παρέθεσαν στους ποδοσφαιριστές Διοίκηση και Τεχνικό Επιτελείο ανακοινώθηκαν οι στόχοι της επόμενης χρονιάς που αφενός είναι η διεκδίκηση της πρώτης θέσης και της ανόδου και αφετέρου ο πρωταρχικός εδώ και χρόνια και λόγος ύπαρξης της ανδρικής ομάδας που είναι η διάκριση, ανάδειξη και εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών της.

Στο πλαίσιο επίτευξης του παραπάνω στόχου παραμένουν στην ομάδα οι εμπειρότεροι ποδοσφαιριστές της όπως ο Ντίνος Ψωμιάδης, ο Μιχάλης Νικολαίδης , ο Κώστας Βασιλειάδης που επανέρχεται από τον τραυματισμό του, ο Νίκος  Βασιλειάδης, ο Σωκράτης Σιδηρόπουλος και ο Περικλής Χειμωνίδης.

Η ομάδα έχει ήδη αποχαιρετήσει τους Μπάμπη Δαγκλή και Χρήστο Λίκα τους οποίους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια. Οι αποχωρήσεις περιορίζονται και σταματούν στις περιπτώσεις των δύο αυτών ποδοσφαιριστών καθώς όλοι οι άλλοι υπολογίζονται στο δυναμικό της επόμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Όσον αφορά το θέμα του φυσικού ηγέτη της ομάδας Κώστα Ντουντούκη παραμένει ανοιχτό καθώς υπάρχουν  προτάσεις από ομάδες εθνικών κατηγοριών χωρίς να αποκλείεται η περίπτωση παραμονής του.

Στην ομάδα έχει επανέλθει ο 21χρονος Γιώργος Μπαρχουνταρασβίλι ο οποίος με τις μεγάλες δυνατότητες και την κατάρτισή του θα βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια των συμπαικτών του. Τις επόμενες μέρες  θα ανακοινωθούν τα ονόματα και άλλων δύο-τριών νεαρών πάντα ποδοσφαιριστών καθώς και αυτών που ανεβαίνουν από την πρωταθλήτρια παιδική ομάδα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

Σχολιάστε