My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Σχέδιο Δράσης απ` το ΛΕ Κιλκίς

Το ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ –ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΙΛΚΙΣ, υλοποιεί το εγκεκριμένο Σχέδιο Δράσης «Η Ένταξη και Συμβολή της Οπτικής του Φύλου στον Πολιτισμό», στο πλαίσιο της Πράξης 3.2.4. «Υποστήριξη των Μ.Κ.Ο. (γυναικείων οργανώσεων) (Α’ και Β’ κύκλου).  Το Σχέδιο Δράσης στοχεύει στην ανάδειξη και ενίσχυση του ρόλου των γυναικών.

unnamed

Η ομάδα –στόχος της δράσης είναι 40 γυναίκες – μέλη και εθελόντριες του σωματείου – νέες, άνεργες, νεοεισερχόμενες στην αγορά εργασίας κάτω των 30 ετών, μακροχρόνια άνεργες και γυναίκες με αναπηρία.

Στο πλαίσιο των δράσεων που θα υλοποιηθούν είναι και οι:

Δράσεις Συμβουλευτικής για την Οπτική του Φύλου. Θα υλοποιηθούν ομαδικές συνεδρίες και συνεδρίες ατομικής συμβουλευτικής για την ψυχολογική ενδυνάμωση των 40 ωφελούμενων του σχεδίου, δηλ. για ωφελούμενες γυναίκες νέες, άνεργες, νεοεισερχόμενες στην αγορά εργασίας κάτω των 30 ετών, μακροχρόνια άνεργες και γυναίκες με αναπηρία.

Τα θέματα Συμβουλευτικής θα είναι:

– «Αυτοαντίληψη –Αυτοεκτίμηση και Φύλο: Σημαντικές παράμετροι στην οπτική του φύλου»

– «Πολιτισμική προσέγγιση με γνώμονα την οπτική του φύλου»

– «Η δεοντολογία και εποπτεία στην οπτική του φύλου»

Παρακαλούνται όσες επιθυμούν να συμμετέχουν στις Δράσεις Συμβουλευτικής, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον στα γραφεία του Λυκείου Ελληνίδων επί της οδού Μητροπόλεως 11, τηλ. 2341027684, Δευτέρα έως και Παρασκευή τις απογευματινές ώρες: 18.00 -20.00, Υπεύθυνη επικοινωνίας Μαρία Μιχαηλίδου.

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σας ενημερώνει ότι οι εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών του Λυκείου των Ελληνίδων συνεχίζονται καθημερινά, Δευτέρα έως και Παρασκευή, 6 – 8 μ.μ. (Μητροπόλεως 11).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Λυκείου (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία), στο τηλ. 2341027684, καθημερινά 6-8 μ.μ.

Σχολιάστε