My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς κατά κυβέρνησης!

Ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Ν. Κιλκίς προστέθηκε στους αντίστοιχους συνδέσμους του Δικεφάλου σε όλη τη χώρα που εξέδωσαν ανακοινώσεις κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη.

Ταυτόχρονα, ο Σύνδεσμος του Κιλκίς καλεί τον βουλευτή και υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά να πάρει θέσει απέναντι στη «σκευωρία που στήθηκε» σε βάρος της ομάδας τους με την εισήγηση που ενέκρινε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ).

Ως γνωστό, σήμερα Τετάρτη πραγματοποιείται στη Βουλή ονομαστική ψηφοφορία, που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, για την τροπολογία που κατεβάζει η κυβέρνηση, την οποία οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θεωρούν ότι στοχεύει στην «απονομή» του φετινού πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου

«Για ακόμα μια φορά παρακολουθούμε ένα θέατρο εις βάρος του ΠΑΟΚ, με πρωταγωνίστρια τη ΝΔ και τον εντολοδόχο του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον άνθρωπο που το παίζει υφυπουργός αθλητισμού. Ο ίδιος άνθρωπος που άλλαξε την Επιτροπή δύο ημέρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσης.

Μια σκευωρία που στήθηκε με απώτερο σκοπό η αρχική απόφαση να γίνει αφαίρεση βαθμών στη συνέχεια, προκειμένου να μείνει εκτός στόχου η ομάδα.

Δεν θα τους περάσει και δεν θα τους περάσει γιατί αυτή την ώρα, ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα μπει για ακόμη μια φορά μπροστά και θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα.

ΩΣΤΟΣΟ ήρθε η ώρα να μιλήσουν και αυτοί που προσπαθούν να κρυφτούν ενώ περπατάμε τα ίδια στενά, στη πόλη μας.

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΙΛΚΙΣ, δεν πρόκειται να μείνει αμέτοχος στο νέο πόλεμο που στήθηκε εναντίον του συλλόγου. Καλούμε τον Βουλευτή της πόλης, Γιώργο Γεωργαντά, να πάρει επίσημα θέση για να γνωρίζει όλος ο «ασπρόμαυρος» λαός του ΠΑΟΚ στη πόλη ποια είναι η άποψη του.

ΥΓ. Η Ακρόπολη μπορεί να πέσει, ο ΠΑΟΚ ΠΟΤΕ»

 

Σχολιάστε