My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συσσίτια και στον Αγ. Δημήτριο

Η νέα φιλανθρωπική δράση της Μητρόπολης Κιλκίς, δηλαδή τα συσσίτια στην ενορία του Αγ. Δημητρίου, ξεκίνησε την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου.

Tα εγκαίνια τέλεσε ο μητροπολίτης κ. Εμμανουήλ, συμπαραστατούμενος από τον αρχιμ. Επιφάνιο Θεοδωρίδη, πρωτοσυγκέλλου και προϊσταμένου στον Ναό και του αρχιμ. Νικολάου Ταλζίγιε, εφημερίου του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κιλκίς, στον οποίο λειτουργεί το Κεντρικό Συσσίτιο της Μητρόπολης.

Ο κ. Εμμανουήλ έκανε λόγο στην ομιλία του για την “προσφορά της Εκκλησίας σε όλους τους αναγκεμένους αδελφούς μας, μία προσφορά που στηρίζεται από τον λαό και προσφέρεται σε αυτόν”. Ευχαρίστησε δε τους ιερείς που “εργάζονται άοκνα και συστηματικά στον τομέα της διακονίας και όλους τους εθελοντές που διαθέτουν τον χρόνο και το μεράκι τους”.

Από την πλευρά του ο π. Επιφάνιος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι με τη λειτουργία του συσσιτίου στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου θα αποσυμφορηθούν τα κεντρικά συσσίτια, τα οποία ξεκίνησαν πριν από εννέα χρόνια.

Στην τελετή παρέστησαν και χαιρέτησαν, ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης και ο δήμαρχος Δημήτριος Κυριακίδης.

Να σημειωθεί ότι στην όμορφη αίθουσα του νέου Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου, στο οποίο θα στεγαστεί το Παράρτημα Συσσιτίου, παρατέθηκε τράπεζα σε όλους τους ενορίτες που μένουν μόνοι τους.

Σχολιάστε