My Twitter Feed

22 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζουμε ανιδιοτελείς

syriza-001«Στηρίζουμε όσους με ανιδιοτέλεια μάχονται στον αγώνα για ανατροπή, αξιοπρέπεια, ανεξαρτησία, δικαιοσύνη», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της, η Νομαρχιακή Επιτροπή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, μ` αφορμή την συγκρότηση του συνδυασμού, για τον οποίο τονίζει: “Η τελική επιλογή και διαμόρφωση του ψηφοδελτίου από την αρμόδια επιτροπή και τα κεντρικά όργανα του κόμματος, δε μας βρίσκει σύμφωνους στο σύνολό της”, αναφερόμενη προφανώς στην υποψηφιότητα Παραστατίδη.

Ωστόσο στην ανακοίνωση τονίζεται ότι “η μάχη για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, την αυτοδυναμία, είναι ο στόχος για τον οποίο όλο το κόμμα θα συνταχθεί και θα συμμετάσχει ανεπιφύλακτα”.

Η ανακοίνωση: 

“Η Νομαρχιακή επιτροπή Κιλκίς σχημάτισε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις βουλευτικές εκλογές με βάσει τις αρχές και τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ, με σκοπό την κρίσιμη μάχη των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. Της κρισιμότερης στην μεταπολεμική ιστορία του τόπου.. 

Η τελική επιλογή και διαμόρφωση του ψηφοδελτίου από την αρμόδια επιτροπή και τα κεντρικά όργανα του κόμματος, δε μας βρίσκει σύμφωνους στο σύνολό της.

Η μάχη για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, την αυτοδυναμία, είναι ο στόχος για τον οποίο όλο το κόμμα θα συνταχθεί και θα συμμετάσχει ανεπιφύλακτα.

Παράλληλα καλούμε τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ , τον ελληνικό λαό να στηρίξει με όλες τις δυνάμεις τον ΣΥΡΙΖΑ, σε κάθε γωνιά της χώρας και να στείλει το μήνυμα της ανατροπής, της αξιοπρέπειας, της εθνικής ανεξαρτησίας και της δικαιοσύνης που έρχεται, για το μέλλον που ξεκίνησε. 

Έχουμε εμπιστοσύνη στο λαό μας και τον καλούμε να στηρίξει όσους μάχονται ανιδιοτελώς για το καλό του λαού και της πατρίδας για να γκρεμίσουν το καθεστώς της υποταγής, και μαζί με αυτό όλους τους υποτακτικούς και τους υπαίτιους για τη γενοκτονία της Ελλάδας.”

Σχολιάστε