My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Στήθηκε η τοπική οργάνωση του Κιλκίς

Λαϊκή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ ΚιλκίςΜε συμμετοχή 50 περίπου μελών και φίλων του, πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς η λαϊκή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ, για την εκλογή της νέας Γραμματείας του νομού μας.

Η συνέλευση έγινε με την παρουσία του βουλευτή Β’ Αθηνών, Πέτρου Τατσόπουλου, ο οποίος έκανε και την κύρια ομιλία της συγκέντρωσης, επιστρατεύοντας βέβαια τη γνωστή ρητορική του δεινότητα και αμεσότητα, που τον έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο.

Ο κ. Τατσόπουλος ήταν ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στη κυβέρνηση και στην πολιτική του μνημονίου που εφαρμόζει, ενώ υπερασπίστηκε τις προεκλογικές αλλά και μετεκλογικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, για τις οποίες τόνισε ότι έγινε μια πρωτοφανής επιχείρηση διαστρέβλωσής τους.

Μεγάλο μέρος της ομιλίας του αφιέρωσε ο βουλευτής και συγγραφέας στο φαινόμενο ανόδου της Χ.Α., κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τη δημοκρατία, που εγγυμονεί η παρουσία και δράση της.

Αναφέρθηκε επίσης στις οργανωτικές παραμέτρους της συγκρότησης του νέου ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας απ` τα μέλη και τους φίλους του να δραστηριοποιηθούν, κι απ` τους πολίτες να κινητοποιηθούν, καθότι “δεν νοείται ανάθεση έργου σωτηρίας στον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς λαική συμμετοχή και δράση”.

Παρούσα στην συνέλευση ήταν κι η βουλευτής Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, η οποία χαιρέτησε την συγκέντρωση αναφερόμενη σε πολιτικά και οργανωτικά θέματα που προκύπτουν τοπικά για τον ΣΥΡΙΖΑ, για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Στις οργανωτικές κινήσεις του κόμματος αναφέρθηκε ο γραμματέας της οργάνωσης Κιλκίς, Λάζαρος Λαζαρίδης, ο οποίος τόνισε το γεγονός ότι συγκροτήθηκε η οργάνωση του Δήμου Κιλκίς, ενώ εντός του επόμενου 15μέρου θα στηθεί κι αυτή του Δήμου Παιονίας, με ανάλογη διαδικασία. Η πρώτη φάση της οργανωτικής δραστηριοποίησης θα ολοκληρωθεί με την εκλογή του νομαρχιακού οργάνου του κόμματος, μέσα στον Νοέμβριο.

Οι εκλογές

Με βάση της οργανωτικές οδηγίες της κεντρικής διοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ, η οργάνωση του Κιλκίς θα έπρεπε να εκλέξει 5 μέλη στη Γραμματεία της. Ενδεχομένως, όμως, να συμμετάσχουν σ` αυτήν και οι 8 που έθεσαν χθες υποψηφιότητα και που μ` αλφαβητική σειρά ήταν οι εξής: Δημ. Αγαθόπουλος, Κώστας Γεωργιάδης, Λάζ.Λαζαρίδης, Γιάννης Λιαρετίδης, Χαράλ. Μακρίδης,  Γιώργος Περπερίδης, Παναγ. Τσομπανίδης και Παναγ. Χρονόπουλος.

Η συγκρότηση της Γραμματείας σε Σώμα θα γίνει απόψε Δευτέρα στην πρώτη συνεδρίασή της.

Σχόλια
One Response to “ΣΥΡΙΖΑ: Στήθηκε η τοπική οργάνωση του Κιλκίς”
  1. Ο/Η Χίτης λέει:

    ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Κορτζίδης (ΣΥ.ΡΙΖ.Α.) αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα εδώ και χρόνια τον Πόθεν Έσχες του αν και του έχει ζητηθεί επανειλημμένως. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ

Σχολιάστε