My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Σκληρή κόντρα με Άδωνι

agathopoulou-eirini-001Με αφορμή τη συζήτηση σήμερα (Πέμπτη) το πρωί στην Ολομέλεια της Βουλής, της επίκαιρης ερώτησης της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, Ειρήνης Αγαθοπούλου, προς τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, με θέμα το νέο δελτίο τιμών φαρμάκων και την τιμολογιακή πολιτική του Υπουργείου, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε δελτίο τύπου, στο οποίο αναφέρει ότι η βουλευτής έθεσε στον Υπουργό συγκεκριμένα ερωτήματα, ζητώντας συγκεκριμένα στοιχεία για τις μειώσεις τιμών, στα οποία ο κ. Γεωργιάδης στάθηκε ανίκανος να απαντήσει, φέρνοντας εις πέρας μία ακόμη τηλεοπτικού τύπου παράσταση, αποκαλύπτοντας δημόσια τον πανικό του.

“Η βουλευτής επεσήμανε ότι, παρά το γεγονός ότι μέσα σε ένα χρόνο οι τιμές των φαρμάκων έχουν μειωθεί περίπου 12% συνολικά, η συμμετοχή του ασφαλισμένου έχει αυξηθεί κατά 26%, φέρνοντας συγκεκριμένα παραδείγματα. Τόνισε ότι παρά τη μείωση της δημόσιας φαρμακευτικής δαπάνης, η ιδιωτική, δηλαδή αυτό που ο ασφαλισμένος πληρώνει από την τσέπη του έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Ο λαλίστατος υπουργός σιώπησε επί του συγκεκριμένου, ομολογώντας ως εκ τούτου του λόγου το αληθές”, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:

“Ουδεμία απάντηση πλην αήθων χαρακτηρισμών, ψεμάτων και αυταρχισμού από τον κ. Γεωργιάδη. Τα μόνα όπλα που απομένουν σε μια κυβέρνηση που συστηματικά διαλύει τη δημόσια υγεία της χώρας, υπό το βάρος της εσωτερικής και διεθνούς κατακραυγής.”

Σχολιάστε