My Twitter Feed

21 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Αποδοτικός διάλογος με νέους του Κιλκίς

Μια πρωτόγνωρη και άκρως ενδιαφέρουσα πολιτική εκδήλωση πραγματοποίησε χθες βράδυ στο Κιλκίς, ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε μια πολύωρη διαδικασία διαλόγου, που ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα, ξεκινώντας απ` τις 8.30 το απόγευμα, περισσότεροι από 50 νέοι του Κιλκίς που παραβρέθηκαν στη συγκέντρωση, έθεσαν πληθώρα θεμάτων που απασχολούν τους ίδιους, την κοινωνία και τη πολιτική ζωή του τόπου, καταθέτοντας και τις ουσιαστικές τους προτάσεις για το μέλλον.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι νέοι ηλικιακά υποψήφιοι βουλευτές του νομού μας, Ειρήνη Αγαθοπούλου, Λάζαρος Λαζαρίδης και Παναγιώτης Χρονόπουλος, μετά τις σύντομες εισηγήσεις των οποίων ακολούθησαν οι ερωτήσεις των νέων.

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ επικεντρώθηκαν σε θέματα που απασχολούν ιδιαίτερα τη νεολαία, όπως η ανεργία, η υποαπασχόληση, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός, η αυτοοργάνωση, ο εθελοντισμός κ.α. Ωστόσο, οι παρεμβάσεις κι οι ερωτήσεις των νέων δεν περιορίστηκαν στ` ανωτέρω, αλλά επεκτάθηκαν και σε θέματα γενικότερου πολιτικού ενδιαφέροντος μ` αιχμή τα οικονομικά.

Αρκετές απ` τις ερωτήσεις αφορούσαν τη περαιτέρω συγκρότηση και λειτουργία του ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση ανάληψης κυβερνητικών ευθυνών, με τους νέους να τάσσονται εναντίον της μετατροπής του κόμματος σ` έναν μηχανισμό εξουσίας ανάλογο μ` αυτούς που γνώρισε ως τώρα ο τόπος και που οδήγησαν στην καταστροφή.

Να σημειωθεί ότι πολλοί απ` τους συγκεντρωμένους ζήτησαν απ` τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ να πραγματοποιηθούν ανάλογες εκδηλώσεις και μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, έτσι ώστε αυτό το βήμα έκφρασης της νεολαίας του Κιλκίς να πάρει μονιμότερα χαρακτηριστικά.

 

Σχολιάστε