My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Περιοδεία σε Αξιούπολη

Την Τετάρτη το πρωί οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, Τάσος Καπνίδης και Γιώργος Περπερίδης, συνοδευόμενοι από μέλη και φίλους του κόμματος, επισκέφθηκαν την Αξιούπολη και περιόδευσαν στη λαϊκή αγορά και στα καταστήματα του κέντρου της πόλης, όπου συνομίλησαν με τους πολίτες, συζήτησαν την επικαιρότητα και αντάλλαξαν απόψεις.

Αυτό  που σχολιάστηκε περισσότερο – και φυσικά θετικά – από τους κατοίκους της περιοχής ήταν ότι «μόνο οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ περιοδεύουν συλλογικά». Το γεγονός ότι η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούνταν από περισσότερους του ενός υποψήφιους βουλευτές στην αρχή προκαλούσε έκπληξη, της οποίας τη θέση πολύ γρήγορα έπαιρναν τα θετικά σχόλια.

Η συλλογική δουλειά ήταν πάντα ένα από τα γνωρίσματα του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς. Το ίδιο ισχύει μέχρι και σήμερα, κι ας είναι πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ κόμμα «εξουσίας». Η αλληλεγγύη, η συντροφικότητα και η ομαδική δουλειά είναι τα εργαλεία μας για την επίτευξη των στόχων μας και αυτό ούτε το ξεχνάμε ούτε το διαπραγματευόμαστε.

Όσο μας συντροφεύουν οι αξίες μας, δε θα γίνουμε ποτέ «ίδιοι» με τα κόμματα του παρελθόντος, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο για το αντίθετο. Ο κύριος και πρωταρχικός μας στόχος για αυτές τις εκλογές είναι να καταρρίψουμε όλα τα προγνωστικά και να φέρουμε τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη θέση.

Για αυτό αγωνιζόμαστε, γι’ αυτό παλεύουμε συλλογικά. Για να εγγυηθούμε στον κόσμο της εργασίας και της μεσαίας τάξης ό, τι του στέρησε η κρίση και οι πρακτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων. Για να αποδείξουμε στον κόσμο ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Πηγή: Δελτίο τύπου από Ειρ. Αγαθοπούλου      

Σχολιάστε