My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Νέο χαράτσωμα τα διόδια Ευζώνων

diodiaΤα σχεδιαζόμενα διόδια στους Ευζώνους αποτελούν “άλλο ένα χαράτσωμα του λαού, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι διεθνείς τοκογλύφοι και η εγχώρια κλεπτοκρατία των εργολάβων”, τονίζει σε ανακοίνωσή της, η ΝΕ Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, θέτοντας στο στόχαστρό της και τους Γεωργαντά – Γκουντενούδη για την όλη στάση τους στο θέμα.

Η σκληρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς έχει ως εξής:

Τη στιγμή που η τρικομματική κυβέρνηση εθνικής καταστροφής και μειοδοσίας προχωρά στη επανεκκίνηση των αυτοκινητοδρόμων, χαρίζοντας 1,2 δις ευρώ στους μεγαλοεργολάβους, ενισχύοντας τους δεσμούς της με το σύστημα της κλεπτοκρατίας, έρχεται και η απόφαση για τη δημιουργία σταθμού διοδίων στους Ευζώνους, πλησίον του συνοριακού σταθμού.

 

Μια απόφαση που τα εκλεγμένα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος στο νομό κ.κ. Γεωργαντάς και Γκουντενούδης χαιρετίζουν δίχως αιδώ και απλά με δήθεν παρεμβάσεις τους κόπτονται για την αποφυγή επιβάρυνσης των κατοίκων των παραμεθορίων περιοχών.

 

Πρόκειται για άλλο ένα χαράτσωμα του λαού, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι διεθνείς τοκογλύφοι και η εγχώρια κλεπτοκρατία των εργολάβων, σε μια χώρα που καταρρέει, να αρπάξουν από τον κόσμο όσα περισσότερα μπορούν, με όποιον τρόπο.

Αν πράγματι στόχος τους ήταν η προστασία της τοπικής οικονομίας από τη μαζική εκροή εισοδήματος προς την γείτονα χώρα ας φρόντιζαν να μην ήταν τόσο χαμηλή η αγοραστική δύναμη στην Ελλάδα, να μην υπήρχαν τόσο δυσβάσταχτοι φόροι- χαρατσώματα σε κάθε προϊόν, να ανασυγκροτούσαν την τοπική οικονομία και την παραγωγή των εν λόγω περιοχών κοκ.

 

Αυτό βέβαια προϋποθέτει την αλλαγή πολιτικής και στρατοπέδου από την πλευρά των κυβερνώντων και των στελεχών τους, οι οποίοι έχουν ήδη διαλέξει να έχουν απέναντί τους την ίδια τη Ελλάδα.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ /ΕΚΜ Κιλκίς δηλώνει την πλήρη αντίθεσή του στη δημιουργία σταθμού διοδίων εντός του νομού, θα αντισταθεί με κάθε τρόπο για την αποτροπή της και καλεί την τοπική κοινωνία να στυλώσει τα πόδια, να σταθεί όρθια και να πολεμήσει την πολιτική του φορομπηξίματος και χαρατσώματος που ετοιμάζουν οι υπάλληλοι της τρόικας και των εργολάβων της διαπλοκής.”

 

 

Σχολιάστε