My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Γκεμπελισμοί σε βάρος μας

Με μια σκληρή ανακοίνωση απαντά η Τ.Ε. Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ σε πρόσφατη “επίθεση λάσπης και συκοφάντησης που πραγματοποιείται μέσω δημοσιευμάτων τοπικού έντυπου τύπου”. Αναφερόμενη προφανώς σε δημοσίευμα της “ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ” περί “έμμισθης σχέσης του γραμματέα της  Τ.Ε. Κιλκίς, Λάζαρου Λαζαρίδη, με την Κουμουνδούρου”, η Τ.Ε. αναφέρει στην ανακοίνωσή της τα εξής:

“Με αφορμή την επίθεση λάσπης και συκοφάντησης που πραγματοποιείται μέσω δημοσιευμάτων τοπικού έντυπου τύπου, η τοπική επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Κιλκίς,  θέλει να τονίσει ότι οι καταιγιστικές εξελίξεις σε διεθνές και σε εγχώριο επίπεδό, σε συνδυασμό με το εκρηκτικό μίγμα που έχει δημιουργηθεί μέσα στους κόλπους της Ελληνικής κοινωνίας, από την εξαθλίωση, τον επερχόμενο καιάδα, για τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, με τα ψέμματα, την υποκρισία, τους θεατρινισμούς και το ξεπούλημα της Ελλάδας στους ξένους κατακτητές, από την τροικανής έμπνευσης, κυβέρνηση εθνικής μειοδοσίας, έχουν προκαλέσει έναν πανικό στο όλο σύστημα που πλέον νιώθει ξεκάθαρα το έδαφος να υποχωρεί, βυθιζόμενο μέσα στις αντιθέσεις που το ίδιο δημιούργησε.

Έναν πανικόβλητο σύστημα, που ακόμα και αυτήν την ύστατη στιγμή, επιλέγει το άλμα προς τα εμπρός για να ξεφύγει από την “αγχόνη” της λαϊκής ετυμηγορίας, δοκιμάζοντας και υιοθετώντας κάθε δόλιο μέσο που έχει απομείνει για να πλήξει το μεγάλο αντίπαλο, τον ελληνικό λαό και το ρεύμα πολιτικής ανατροπής που έχει πάρει σάρκα και οστά.

Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, παρατηρούμε κινήσεις πανικού, που έχουν σα στόχο να λοιδωρίσουν, να λασπολογήσουν και να συκοφαντήσουν το ΣΥΡΙΖΑ,  τη μεγάλη δύναμη ελπίδας και σωτηρίας, που έχει ανατείλει από τις 6 Μαΐου 2012. Κινήσεις που στρατολογούν κάθε κατακάθι και κοινωνικό απόβρασμα από τους κομματικούς  μηχανισμούς, που τόσα χρόνια δρούσαν ανενόχλητοι και έχουν αναλάβει εργολαβικά να υπηρετήσουν τους παραπάνω στόχους, μιμούμενοι τις τακτικές παλαιότερων ετών, αντλώντας παραδείγματα από τις γκεμπελίστικες τακτικές που οι μηχανισμοί τους ακολούθησαν τις προηγούμενες δεκαετίες, θέλοντας να μας γυρίσουν χρόνια πίσω.

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και εδώ στο Κιλκίς, θα δώσει τη μάχη  κηρύσσοντας  ανένδοτο αγώνα, εναντίον των δυνάμεων της κοινωνικής καταστροφής και του εθνικού ξεπουλήματος, κατανοώντας πλήρως τον πανικό που σπέρνουν  η λαϊκή αγανάκτηση και οι τελευταίες δημοσκοπήσεις.   Δε θα τους ακολουθήσουμε στον κατήφορο που επέλεξαν και θα κριθούν σύντομα από την ελληνική κοινωνία και την δικαιοσύνη.Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για  για μια κοινωνία ανθρώπινη και για μια Ελλάδα ελεύθερη και ανεξάρτητη. ”  

Σχολιάστε