My Twitter Feed

14 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Η αλήθεια για το ΤΕΙ

Σε ανακοίνωσή της για το κτιριακό του ΤΕΙ, η ΝΕ Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι σειρά δημοσιευμάτων επιχείρησαν να αναδείξουν τον Γ. Γεωργαντά σε πρωτεργάτη της λύσης, επισημαίνει ότι για το ζήτημα της αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος, ο βουλευτής Θ. Παραστατίδης και η ΝΕ πήραν την πρωτοβουλία πριν από δύο μήνες για την πραγματοποίηση συνάντησης με την υφυπουργό Παιδείας κ. Σία Αναγνωστοπούλου, στην οποία συμμετείχε και ο κ. Γεωργαντάς.

TEI KILKISΣτη συνέχεια αποφασίστηκε η σχετική τροπολογία να κατατεθεί από τη μεριά της αντιπολίτευσης (σ.σ. την κατέθεσε τελικά ο κ. Γεωργαντάς) “γιατί τα θέματα της Παιδείας δεν μπορεί παρά να έχουν υπερκομματικό χαρακτήρα”.

Η ανακοίνωση της ΝΕ Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο “προς αποκατάσταση της αλήθειας για το θέμα του ΤΕΙ” έχει ως εξής:

“Τα θέματα Παιδείας δεν προσφέρονται για κομματική εκμετάλλευση. Αυτή είναι πρώτιστη  αρχή για τον ΣΥΡΙΖΑ και θεωρείται αυτονόητη πρακτική για την κυβέρνηση.

Τις τελευταίες ημέρες με αφορμή το αίσιο τέλος του θέματος του ΤΕΙ Κιλκίς από τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις που δεν άφηναν να δοθεί λύση χρόνια τώρα, παρακολουθήσαμε σειρά δημοσιευμάτων που επιχείρησαν να αναδείξουν τον βουλευτή της Ν.Δ του νομού μας σε πρωτεργάτη της λύσης.

Η αλήθεια όμως είναι πως ο βουλευτής κ. Παραστατίδης και η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ πήραν την πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση συνάντησης όλων των εμπλεκομένων φορέων, μεταξύ των οποίων και ο κ. Γεωργαντάς, με την υφυπουργό Παιδείας κ. Σία Αναγνωστοπούλου πριν από δύο μήνες.

Μετά την ενημέρωσή της η υφυπουργός αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα του θέματος και ζήτησε την άμεση ενεργοποίηση των σχετικών διαδικασιών ώστε  να δοθεί οριστική λύση στο χρόνιο πρόβλημα του Τ.Ε.Ι. Στα πλαίσια των απαραίτητων κοινοβουλευτικών διαδικασιών, αποφασίστηκε η τροπολογία να κατατεθεί από τη μεριά της αντιπολίτευσης γιατί τα θέματα της Παιδείας δεν μπορεί παρά να έχουν υπερκομματικό χαρακτήρα και δεν προσφέρονται για μικροκομματική εκμετάλλευση.

Το γεγονός παραμένει πως ένα θέμα που ταλαιπώρησε για χρόνια την κοινωνία του Κιλκίς διευθετείται από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς τυμπανοκρουσίες και παρότι ο κ. Γεωργαντάς δεν είχε καταφέρει ως υφυπουργός Παιδείας, να δώσει στο θέμα λύση.”

Σχολιάστε