My Twitter Feed

20 Φεβρουαρίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΣΥΡΙΖΑ:Με έκπληξη ο συνδυασμός -

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου, 2023

Ευκαιρίες και στόχοι της νέας ΚΑΠ -

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου, 2023

Με Ν. Δένδια η πίτα της ΝΔ Κιλκίς -

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου, 2023

Απεργία των εκπαιδευτικών Κιλκίς -

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου, 2023

Έξυπνοι μαθητές και εφαρμογές! -

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου, 2023

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλκίς -

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου, 2023

Αλληλεγγύη από τον Φαρμακευτικό -

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου, 2023

Μείωση τελών 50% για δικαιούχους -

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου, 2023

ΣΥΡΙΖΑ:Με έκπληξη ο συνδυασμός

Έκπληξη έκρυβε η ανακοίνωση του συνδυασμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο νομό Κιλκίς, καθότι στα τέσσερα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών δεν συμπεριλαμβάνεται αυτό του Παύλου Τονικίδη.

Συγκεκριμένα, τα ονόματα των 4 από τους 5 υποψήφιων βουλευτών-τριών του Νομού Κιλκίς, που δημοσιοποίησε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι:

  • Αγαθοπούλου Ειρήνη, βουλευτής
  • Παναγιωτίδου Μάνια, ιδιωτική υπάλληλος
  • Δημητριάδης Λεωνίδας, ελεύθερος επαγγελματίας
  • Παππάς Πέτρος, γιατρός

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε 10 περίπου μέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν οι συνδυασμοί, με τον κ. Τονικίδη να διατηρεί τις ελπίδες του ότι τελικά θα συμπεριληφθεί στον συνδυασμό, χωρίς βέβαια να είναι τίποτα δεδομένο, καθότι στις εκλογές αυτές τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρέπει ν` αποτελούνται κατά 50-50 από γυναίκες και άντρες.

Παρά τη μη συμμετοχή, τουλάχιστον ως τώρα, του πρώην προέδρου του Επιμελητηρίου και νυν επικεφαλή της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, η διεύρυνση που επεδίωξε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στους συνδυασμούς του αποτυπώνεται με τη συμμετοχή του πρώην γραμματέα της ΝΕ Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδα Δημητριάδη.

Κι όσο για τη περιοχή της Παιονίας, αυτή αντιπροσωπεύεται από τη Μάνια Παναγιωτίδου με καταγωγή από την Αξιούπολη, ενώ η ανανανέωση συνίσταται τόσο στη παρουσία της ίδιας και του κ. Δημητριάδη, όσο και σ` αυτήν του διευθυντή του Τμήματος Επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Κιλκίς, Πέτρου Παππά.

Σχόλια
One Response to “ΣΥΡΙΖΑ:Με έκπληξη ο συνδυασμός”
  1. Ο/Η ΠΑΥΛΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ λέει:

    Στην περίπτωση ,επιβεβαιώνεται η ρήση του Φλωράκη : Τα στερνά τιμούν τα πρώτα.
    Έχετε μετατρέψει ένα εαμογενές αριστερό κόμμα σε πεδίο μηχανοραφιών ,και εμφύλιας σύρραξης με σκοπό την νομή της εξουσίας και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της άρχουσας τάξης .Κρίμα πολύ κρίμα ,χωρίς εξουσία θα βαρέσετε διάλυση και στις επόμενες εκλογές θα είστε εκτός Βουλής με τα κατορθώματα σας.

Σχολιάστε