My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Συνωστισμος παλι στη ΝΔ

Ατύπως μεν, αλλά κατ` ουσίαν, μπήκαμε πια σε προεκλογική περίοδο, οπότε είναι λογικό να `χουν πάρει φωτιά όσοι ενδιαφέρονται να κατέβουν ως υποψήφιοι. Και κυρίως στο χώρο της ΝΔ, όπου πάντα στο νομό μας παρατηρούνταν συνωστισμός ενδιαφερομένων.

Εκτός, λοιπόν, απ` τους πρώην βουλευτές, Σ. Τσιτουρίδη και Γ. Συμπιλίδη, τον σίγουρο υποψήφιο Γ. Γεωργαντά (είναι το “νέο αίμα” και σαμαρικός) και τον “συνήθη” Θ. Πασσαλίδη (ο οποίος ποτέ δεν είναι σίγουρος αλλά στο τέλος πάντα μπαίνει στον συνδυασμό), ακούγονται κι άλλα ονόματα στις πολιτικές πιάτσες. Όπως π.χ. του αντιδημάρχου Κιλκίς, Κώστα Παπαδόπουλου (ως…πιο νέο αίμα, αυτός) και του πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ, Μάκη Πεντζερετζή.

Όμως, εκεί που γίνεται χαμός είναι στα γυναικεία ονόματα! Πόσο, μάλλον, που τυχαίνει να προέρχονται όλα απ` τη περιοχή του Δήμου Παιονίας! Μιλάμε για την Αθανασία Λιάρτση, την Σόνια Συμεωνίδου, την Ντίνα Συμεωνίδου και, προσφάτως, την Ελισάβετ Δημητριάδου. Στην επιλογή οιουδήποτε απ` αυτά τα ονόματα, θα ταιριάζει απόλυτα η γνωστή ρήση “μ` ένα σμπάρο δυο τρυγόνια”. Καθότι και γυναικεία παρουσία έχεις στον συνδυασμό και εκπροσώπηση της Παιονίας!

 

Σχολιάστε