My Twitter Feed

6 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Συντονιστικό: Προβοκάτσια στο Α.Τ. Ιερισσού

ierissos-astynomiko-tmhmaΓια την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο Αστυνομικό Τμήμα Ιερισσού, το Συντονιστικό Αγώνα Κατοίκων σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι πρόκειται για προβοκάτσια.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Σήμερα τα ξημερώματα, χώροι του ΑΤ Ιερισσού, καθώς και δύο κατασχεθέντα οχήματα που βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο, υπέστησαν ζημιές από φωτιά. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε άμεσα.

Δηλώνουμε ότι:

Τέτοιες προβοκατόρικες ενέργειες – απ’ όπου κι αν προέρχονται – στοχεύουν στον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής, και στην τρομοκράτηση του ηθικού ενός κοινωνικού κινήματος.

Κάθε παρόμοια ενέργεια, όχι μόνο δεν πτοεί τον αγώνα που εδώ και χρόνια δίνουμε για τον τόπο μας, αλλά δυναμώνει την αποφασιστικότητά μας να τον περιφρουρήσουμε.

Σε όσους επιθυμήσουν να αποπροσανατολίσουν τους σκοπούς ενός δίκαιου κοινωνικού αγώνα, θυμίζουμε: “Όταν δεν ξέρεις ποιος το έκανε, δες ποιον βολεύει”».

Στο μεταξύ την αλληλεγγύη του στον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής που παλεύουν ενάντια στο ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου και την καταστροφή του περιβάλλοντος και της υγείας τους, εκφράζει με ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕΠΕ) Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής – Πιερίας.

Με ανακοίνωσή του καταγγέλλει “την τρικομματική κυβέρνηση που με τους μηχανισμούς καταστολής, έδειξε πραγματικά ποιανού τα συμφέροντα εξυπηρετεί. Για άλλη μια φόρα απέδειξε ότι όταν πρόκειται για τα συμφέροντα των αφεντικών της – επιχειρηματιών είναι ικανή να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα για να τα εξασφαλίσει, θυσιάζοντας ανθρώπινες ζωές, φυσικό πλούτο κτλ στο βωμό της κερδοφορίας των μονοπωλίων”.

Και καλεί “κάθε εργαζόμενο, άνεργο, φτωχό αγρότη και αυτοαπασχολούμενο, να ορθώσει ανάστημα και να αγωνιστεί, ώστε ο ορυκτός πλούτος να μην παραδοθεί στους μονοπωλιακούς ομίλους. Να διεκδικήσουν τα λαϊκά στρώματα ανάπτυξη προς όφελος των λαϊκών αναγκών”.

 

 

Σχολιάστε