My Twitter Feed

12 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

“Εγκληματικό άνοιγμα σχολείων” -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Συντονισμός για την Υγεία

Eidomeni-eesΤην Ειδομένη επισκέπτεται σήμερα ο επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) Νίκος Παπαευσταθίου, προκειμένου να δει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί με τους πρόσφυγες και να ετοιμάσει τα επόμενα βήματα του Συντονιστικού Οργάνου του Κέντρου.

Έργο του Συντονιστικού είναι η καταγραφή των αναγκών και προβλημάτων στην Ειδομένη των 154 κατοίκων (σύμφωνα με την απογραφή του 2011), όπου από το 2014 άρχισαν να συρρέουν πρόσφυγες, και σήμερα βρίσκεται εκεί ο μεγαλύτερος αριθμός τους.

Ο κ. Παπαευσταθίου, μετά τη ξεκάθαρη εικόνα για το προσφυγικό ζήτημα, που θα σχηματίσει απ` τη σημερινή επίσκεψη στην Ειδομένη, θα καταθέσει τις απόψεις του αύριο Πέμπτη στην σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων και στην τηλεδιάσκεψη που θα ακολουθήσει με την πολιτική ηγεσία και τα στελέχη του υπουργείου Υγείας

Χθες η διοίκηση του ΕΚΕΠΥ ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα, προκειμένου να καταγραφούν όλα τα σημεία υποδοχής, καταγραφής και ταυτοποίησης, αλλά και παραμονής των προσφύγων στην Ελλάδα, ώστε να ενεργοποιούνται οι προβλεπόμενοι μηχανισμοί υγειονομικής παρέμβασης.

 

Σχολιάστε