My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Συντάσσεται με Κυριακίδη η Χρ. Σοφού

Με δήλωσή της, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς, Χρυσή Σοφού, συντάσσεται με την παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη.

Η δήλωση:

“Το μεγάλο κεφάλαιο του τόπου μας είναι οι άνθρωποί του, που έχουν τη δύναμη αλλά και τις δυνατότητες να ορίσουν και να κατευθύνουν τις τύχες του σε μια αναπτυξιακή προοπτική. Η τοπική αυτοδιοίκηση, περισσότερο ίσως από ποτέ, χρειάζεται στη σύγχρονη αλλά και απαιτητική εποχή μας, γέφυρες επικοινωνίας με τον πολίτη και τρόπους συνεργασίας που θα θεμελιώσουν τη βάση μιας συλλογικής προσπάθειας όπου θα αποτυπώνεται ουσιαστικό έργο.

Η υποψηφιότητα του Δημήτρη Κυριακίδη για το Δήμο Κιλκίς είναι και επιλογή ανανέωσης και επιλογή ανάδειξης στο προσκήνιο των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου μας. Ο Δημήτρης Κυριακίδης αποπνέει ήθος, σοβαρότητα και σιγουριά και η αξιοσύνη του έχει αποδειχθεί σε όλη τη διάρκεια της αυτοδιοικητικής του διαδρομής.

Η υποψηφιότητά του σηματοδοτεί παράλληλα τη θετική εμπλοκή μιας νέας γενιάς ανθρώπων στην αυτοδιοικητική πολιτική και τη διάθεσή τους να μπολιάσουν τη γνώση με την εμπειρία, τη δουλειά με τη δημιουργικότητα, με καρποφόρα αποτελέσματα και για την πόλη του Κιλκίς και τα χωριά μας.

Για τους λόγους αυτούς αποφάσισα να κατέλθω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο δημοτικό συνδυασμό του Δημήτρη Κυριακίδη και θα συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις για τη νίκη του, η οποία προσωπικά για μένα, ταυτίζεται με την πρόοδο του Δήμου Κιλκίς.”

Σχολιάστε