My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζεται η ενίσχυση του Αλέξανδρου

Συνεχίζεται η ενίσχυση της ερασιτεχνικής ομάδας του Αλέξανδρου Κιλκίς με την προσθήκη στο ρόστερ του παλιών αλλά νεαρών παικτών, προερχόμενοι από τα σπλάχνα της Ακαδημίας και όχι μόνο.

alexandros-kilkisΈτσι μετά την προσθήκη των Ντουντούκη Κων/νου,Νικολαίδη Μιχάλη και Ψωμιάδη Κων/νου επέστεψαν και οι Βασιλειάδης Κων/νος, Χειμωνίδης Περικλής και Ιωαννίδης Δημήτρης.

Μαζί με τους παραμένοντες Σιδηρόπουλο Σωκράτη και Δαγκλή Χαράλαμπου τους νεαρούς που ανέβηκαν από την παιδική στην ανδρική ομάδα και την προσθήκη των εμπείρων παικτών Τριανταφύλλου Αστέρη και Παπαδόπουλου Χρήστου, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας πιστεύει ότι θα κάνει μια πετυχημένη πορεία στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣΚιλκίς όπου η ομάδα ανέβηκε φέτος.

Τα πρώτα δείγματα γραφής η ομάδα τα έδωσε με την φιλική αναμέτρηση με την Γουμμένισα(0-3) αλλά και με την νίκη επί του Βαφειοχωρίου με 0-1.

Η ομάδα θα δώσει το πρώτο της σοβαρό τέστ στο αγώνα κυπέλλου με την Δόξα Χέρσου το ερχόμενο Σάββατο στην έδρα της Δόξας.

Έναρξη Ακαδημίας

Όπως ακριβώς συμβαίνει με τις βαθμίδες εκπαίδευσης και το σχολείο, ένα παιδί μαθαίνει ξεκινώντας από το απλό προχωρώντας προς το σύνθετο. Είναι μονάδα – άτομο και στην διαδρομή μαθαίνει να συνεργάζεται με τα άλλα παιδιά ως μέλος ομάδας. Είναι απόλυτα εξαρτημένο από τους γονείς και μαθαίνει να αναπτύσσει πρωτοβουλία, να έχει ευθύνες και δικαιώματα, να κτίζει αυτοπεποίθηση μέσα από επιτεύγματα και να διαχειρίζεται την νίκη και την ήττα όπως ακριβώς συμβαίνει και στην ζωή, κοιτώντας συνέχεια μπροστά .Όλα αυτά είναι χαρακτηριστικά που περιέχονται στον σχεδιασμό περιόδου, τριμήνου, μηνός, εβδομάδας και ημέρας για την Ακαδημία. Είναι μέρος της «διδακτέας ύλης» των αγωνιστικών στοιχείων και οι προπονήσεις αποτελούν σελίδες και οι εβδομάδες κεφάλαια του ποδοσφαιρικού βιβλίου που διδάσκεται στα παιδιά.

      Τα παιδιά, στην σημαντικότερη για το σώμα και την ψυχή τους ηλικία, οτιδήποτε δέχονται και έχει επίδραση πάνω τους, θα πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας. Γι’ αυτό και ο σχεδιασμός της ακαδημίας μας γίνεται με βάση τις αρχές της παιδαγωγικής, διδακτικής και προπονητικής επιστήμης γι αυτές τις ηλικίες έχοντας σαν αρχή μας ότι η προπόνηση των μικρών παιδιών δεν είναι μια προπόνηση ενηλίκων σε μικρότερη κλίμακα.

     Η Ακαδημία έχει επίσημη συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα τμήματα υποδομής.

     Δεχόμεθα παιδιά από 4-14 ετών κάθε μέρα από τις 16.00 έως τις 21.00 στις εγκαταστάσεις μας στην είσοδο της πόλης.

Σχολιάστε