My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζει το τμήμα latin της Τέχνης

Οι χοροί latin αποτελούν μια από τις καλύτερες επιλογές για ανθρώπους όλων των ηλικιών, χοροί διασκεδαστικοί, χοροί που σου φτιάχνουν τη ψυχολογία, με αλέγκρα μουσική, κίνηση και κυρίως συναναστροφή!

Όμορφες παρέες γεννήθηκαν και άλλες ετοιμάζονται να ξεμυτίσουν για να βοηθήσουν μέσα από το χορό τον εγκέφαλο να εκκρίνει ορμόνες χαράς..

Συνεχίζουμε λοιπόν να λικνιζόμαστε σε ρυθμούς λάτιν, κερδίζοντας την εμπειρία γοητευτικών χορών αλλά και μιας άριστης φυσικής δραστηριότητας.

Καλούμε όλους όσους έχουν κέφι, διάθεση και αγάπη για νέες εμπειρίες, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο τμήμα latin της Τέχνης!

Η Μαρία Δρόσου, δασκάλα χορού Latin αλλά και ευρωπαϊκών, θα είναι μαζί μας για να συνεχίσει να μας μυεί στα μυστικά τους, όπως είναι το Τσα τσα τσα, Ρούμπα, Σάμπα, Σάλσα, Μάμπο κ.α. και να μας οδηγήσει στην αίσθηση της ρυθμικής έκφρασης.

                Η Μαρία Δρόσου, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη είναι μεταξύ άλλων πτυχιούχος Συμβουλευτικής Ψυχολογίας και σύμβουλος υγείας, νοηματικής γλώσσας, γραφικών τεχνών Τ.Ε.Ε, ναυαγοσωστικής και έχει λάβει πάνω από 70 διακρίσεις σε αγώνες και πρωταθλήματα λάτιν.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Δευτέρα 6.00 με 7.00 το απόγευμα στην αίθουσα χορού της Τέχνης.

Εγγραφές από τις 16 Σεπτεμβρίου, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 4 με 8 το απόγευμα, αλλά και στο τηλέφωνο 23410 24217, 6946 595 220 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της τέχνης texni-kilkis@hotmail.gr και γίνεται μέρος της πιο σκανταλιάρας και αλέγκρας παρέας χορού λάτιν της πόλη.

Σχολιάστε