My Twitter Feed

17 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Συνεταιριστικοι εναντιον Ντορας

Με ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Συνεταιριστικών Υπαλλήλων Κιλκίς βάλει κατά της ΔΗΣΥ για τις θέσεις της σε αγροτικά θέματα. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Με μεγάλη έκπληξη και απορία πληροφορηθήκαμε και διαβάσαμε στον τοπικό τύπο την ανακοίνωση του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμμαχίας που συνεδρίασε στην Αθήνα με την παρουσία της Προέδρου της κ. Μπακογιάννη, του Γραμματέα της Κ.Ε. κ. Οικονόμου και με την παρουσία του υπευθύνου του τομέα αγροτικού Τ.Ο. Κιλκίς κ. Παπατριανταφύλλου όπου και κατετέθησαν οι προτάσεις του κόμματος για την επίλυση προβλημάτων του αγροτικού χώρου στον νομό μας.
Διαβάζοντας αναλυτικώς το κείμενο των προτάσεων και των όσων αποφασίσθηκαν στην εν λόγω συνεδρίαση εκφράζουμε την λύπη μας για όσα ατυχή αναφέρονται στο επίσημο αυτό έγγραφο που εκπροσωπεί κατά τα άλλα ένα κόμμα νέο που δεν σχετίζεται όπως ευαγγελίζεται η Πρόεδρος του κα Μπακογιάννη με όλα τα παλαιά κόμματα. 
Παρακαλούμε τον υπεύθυνο αγροτικού τομέα του νομού Κιλκίς (συνταξιούχο σήμερα της Ενώσεως Συνεταιρισμών Ν. Κιλκίς) να μας διευκρινίσει εάν συμφωνεί με τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του κόμματος και να τοποθετηθεί επισήμως με νεότερο δελτίο τύπου.”

Σχολιάστε