My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Συνεργασία συλλόγων σε Παλατιανό

05082013_PANAGIA_SUMELA_Palatiano(3)Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία συλλόγων στις εορταστικές εκδηλώσεις του Παλατιανού, την παραμονή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, τη Δευτέρα 5 Αυγούστου, που διοργάνωσε ο τοπικός  Πολιτιστικός Ποντιακός Σύλλογος «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ», ο οποίος ευχαριστεί για την  παρουσία των συλλόγων και υπόσχεται ότι θα στηρίξει κάθε προσπάθεια για καλύτερη συνεργασία μεταξύ τους.

Στις 7.30μμ. τελέστηκε με μεγαλοπρέπεια δοξολογία και η περιφορά της εικόνας, πρωτοσταντούντος του πατέρα-Ιωακείμ, με παρουσία του χορευτικού του Συλλόγου και πλήθος κόσμου.

pontiaka_PANAGIA_SUMELA_Palatiano(10)Στην συνέχεια στην πλατεία του χωριού, με το εκλεκτό καλλιτεχνικό επιτελείο το κέφι ανέβηκε κατακόρυφα και ο κόσμος γλέντησε μέχρι πρωίας. Το χορευτικό παραστάσεων με το ωραίο πρόγραμμά του ενθουσίασε το κοινό δείχνοντας ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον ακούραστο και άξιο χοροδιδάσκαλο Κώστα Παυλίδη.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους χωριανούς για την παρουσία τους (μεγάλη συμμετοχή και των Σαρακατσάνων) και δεσμεύεται ότι στο μέλλον θα γίνουν και άλλες εκδηλώσεις για να ζωντανέψει η ύπαιθρος.

Ευχάριστη έκπληξη ήταν το ξεκίνημα των νέων καλλιτεχνών που προσήλθαν σαν χορευτές κάνοντας μία αρκετά καλή και ενθαρρυντική αρχή δείχνοντας ότι το μέλλον τους ανήκει: ο Γιάννης Μιχαηλίδης στη λύρα, ο Στέλιος Γρηγοριάδης στο τραγούδι και ο Στράτος Χατζαρίδης στο νταούλι.

05082013_PANAGIA_SUMELA_Palatiano(12)Πολλά συγχαρητήρια στην Ομάδα εργασίας που με πολύ κόπο και διάθεση εξυπηρέτησε το κοινό.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθησαν: ο Αντιδήμαρχος Κιλκίς Αναστασιάδης Μιχάλης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηλιολούστου «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» Σαββίδης Αιμίλιος, ο Πρόεδρος Συλλόγου Πολυτέκνων Κιλκίς και «ΗΡΑΚΛΗ» Κοιλαδίου Τομπατζίδης Ιωσήφ, η πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ» Αλεβιζάκη Μαρία, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χέρσου Σιδηρόπουλος Άρης με το χοροδιδάσκαλο Κοτανίδη Γιάννη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γερακαριού Ξανθόπουλος Κώστας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πικρολίμνης Γρηγοριάδης Βασίλειος, ο Πρόεδρος Συλλόγου Χωρυγίου Παπαδόπουλος Παύλος, εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, ο δικηγόρος Παπαδόπουλος Γεώργιος, ο Πρόεδρος Συλλόγου Μεταξοχωρίου Σημαιοφορίδης, ο Δ/ντής της ΑΤΕ Χέρσου Πεταλωτής Τηλέμαχος, ιστορικός – συγγραφές Κωνσταντινίδης Τέλης, ο Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Πλαγιοχωρίου Ταγκαλίδης Αναστάσιος, ο Πρόεδρος Συλλόγου «ΑΚΡΙΤΩΝ» Επταλόγους Αμοιρίδης Νικόλαος, ο συγγραφές – ιστορικός Μωϋσιάδης Βασίλειος, ο Πρόεδρος Συλλόγου Μεταλλικού Κουρουγεωργάκης Αντώνης, εκπρόσωπος του Συλλόγου Ποντίων Ποντοηράκλειας, ο Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγ. Βρύσης Παπαδόπουλος Γιάννης, εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεντρικού, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και παλαίμαχος του ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ Παναγιωτίδης Γεώργιος και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Χειμαδιού Ιωαννίδου Νικολέττα.

Σχολιάστε