My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Συνεργασία δήμων για τη Πρόνοια

tsiantakis-polatidouΟ αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας του Κιλκίς, Δημήτριος Τσαντάκης, είχε σήμερα συνάντηση με την ομόλογό του της Παιονίας, Εβελίνα Πολιτίδου, με αντικείμενο την εκχώρηση μέρους των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κιλκίς στo αντίστοιχο τμήμα της Παιονίας, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών της περιοχής στα διοικητικά όρια του δήμου τους.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η διευθύντρια Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κιλκίς, Στέλλα Ξάκη, ο προϊστάμενος της Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Παιονίας, Θεοφάνης Σταματάκης και η κοινωνική λειτουργός του ΚΑ.ΠΗ Αξιούπολης, Έφη Γιακουμίδου.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η κ. Ξάκη, ο Δήμος Κιλκίς παραδίδει ένα πλήρες και φροντισμένο αρχείο στο Δήμο Παιονίας με επικαιροποιημένα στοιχεία που αφορούν αναθεωρήσεις προνοιακών επιδομάτων, εκκαθάριση φακέλων ως προς τους δικαιούχους, το οποίο θα εξυπηρετήσει αποτελεσματικά τη λειτουργία της νέας προνοιακής υπηρεσίας στην Παιονία.

Απ` τη πλευρά της, η κ. Πολιτίδου επεσήμανε τα οφέλη από τη σύσταση προνοιακής υπηρεσίας, όπως η αποκεντρωτική λειτουργία της νέας υπηρεσίας, η αποφυγή άσκοπης μετακίνησης των δικαιούχων της Παιονίας στην πόλη του Κιλκίς, με ταυτόχρονη αποφυγή εξόδων μετακίνησης και σπατάλης χρόνου και τέλος η ευελιξία στη λειτουργία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κιλκίς.

Εξ` άλλου, κ. Τσαντάκης πρότεινε στην κ. Πολιτίδου συνεργασία για θέματα κοινού ενδιαφέροντος με αιχμή και την αξιοποίηση  προγραμμάτων από το νέο Ε.Σ.Π.Α.(Σ.Ε.Σ. 2014 – 2020), πρόταση η οποία και έγινε αποδεκτή.

Σχολιάστε