My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Συνεργασία Δήμου Κιλκίς με φορείς

Συνάντηση συνεργασίας, ενημέρωσης, προγραμματισμού δράσεων και εκδηλώσεων για το έτος 2018 πραγματοποίησε ο Δήμος Κιλκίς με τους πολιτιστικούς συλλόγους, το Σάββατο 20 και το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής.

Από τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Τοπικής Ανάπτυξης έγινε αναλυτική ενημέρωση για την νομοθεσία που διέπει την οικονομική λειτουργία των συλλόγων και δόθηκαν κατευθύνσεις για την ορθή εφαρμογή της διαδικασίας των οικονομικών ενισχύσεων από δημόσιους φορείς.

Στις συναντήσεις αναπτύχθηκε η πολιτιστική στρατηγική και οι στόχοι που έχουν τεθεί από το Δήμο με το πολιτιστικό δυναμικό του, ο βαθμός που αυτοί έχουν επιτευχθεί και τέθηκαν βάσεις για νέες πολιτιστικές δημιουργίες με εμβάθυνση των συνεργειών και επιπλέον προώθηση της εξωστρέφειας.

Συμμετείχαν οι σύλλογοι Σ.Σ. Μουριών, Αμαράντων, Μουριών, Δροσάτου, Πλαγιάς, Μ.Βρύσης, Βαπτιστή, Π.Γυναικοκάστρου, Άνω Αποστόλων, Πικρολίμνης, Ξυλοκερατιάς, Παλιού και Νέου Αγιονερίου, Πεδινού, Καμπάνης, Ποντίων και Γυναικών Ν.Σάντας, Κάτω Ποταμιάς, Επταλόφου, Ηλιόλουστου “Ο Προμηθέας”, Αγίου Μάρκου, Ευκαρπίας, Γερακαριού, Αγ. Αντωνίου, Ισώματος, Παλατιανού, Θρακική Εστία, Στενημαχιτών “Ο Αγ. Τρύφων”, Αρμονία, Λύκειο Ελληνίδων, Πόλις, Μ.Ο.Κ., Ιππικός Όμιλος Κιλκίς, Μ.Κ.Ε. Τέχνη, Περιβαλλοντικός Σύλλογος Περιπατητών, Δρομέων Υγείας, Μουσικός Σύλλογος Κιλκίς, Σύλλογος Ιεροψαλτών “Πέτρος ο Γλυκύς”, Ένωση Ποντίων Ν. Κιλκίς “Οι Αργοναύτες”.

Οι Σύλλογοι που δεν κατάφεραν να παραστούν στην συνάντηση, μπορούν να ενημερωθούν από την Διεύθυνση Τ.Ο.Α. του Δήμου για τη διαδικασία που οφείλουν να ακολουθήσουν σε αντίστοιχα θέματα.

Σχολιάστε