My Twitter Feed

28 Μαΐου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τα είπαν για επενδυτικές ευκαιρίες -

Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022

Κούπα: Φιλικό με αστέρες του μπάσκετ -

Παρασκευή, 27 Μαΐου, 2022

Κιλκίς: Αντιπολεμική συγκέντρωση -

Παρασκευή, 27 Μαΐου, 2022

ΙΣΚ: Στήριξη σε αποχή γιατρών -

Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

Ενδιαφέρον Γερμανών επενδυτών -

Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

Παραστατίδης – Φρεγγίδου στη ΚΕ -

Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Πόροι από ΚΑΠ για τους αγρότες -

Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Μηχάνημα για έλεγχο προϊόντων -

Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Τα είπαν για επενδυτικές ευκαιρίες

Την ειλικρινή της διάθεση για συνεργασία με σκοπό την δημιουργία νέων επενδυτικών ευκαιριών στο νομό Κιλκίς, εξέφρασε η Γενική Πρόξενος της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, Σίβυλλα Μπέντικ, κατά τη διάρκεια συνάντησής της και με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου.

Η Γενική Πρόξενος μετά τις επισκέψεις σε Δημαρχείο και Αντιπερειφέρεια Κιλκίς Κιλκίς επισκέφθηκε διαδοχικά τις επιχειρήσεις στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς, ΑΛΟΥΜΥΛ ΑΕ- ΓΙΟΥΡΙΜΑΚ ΑΕ ΚΑΙ ΚΛΕΜΑΝ ΑΕ, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο του ΕΒΕ Χρήστο Χατζημλάδη, το μέλος του ΔΣ Βασιλική Σαπλατέρα και τη συνεργάτη του Φορέα σε θέματα Ανάπτυξης Καλλισθένη Πάκα.

Η επίσκεψη στο Κιλκίς πραγματοποιήθηκε στις 25 Μαϊου, με τη κ. Μπέντικ να τη συνοδεύουν ο διευθυντής του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου Γιώργος Θεοδωράκης, μετά από πρόσκληση του κ. Χατζημλάδη.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου ενημέρωσε την Γερμανίδα διπλωμάτη για τις επιχειρηματικές δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα της περιοχής μας, στους σημαντικούς κλάδους της οικονομίας, δίνοντας κυρίως έμφαση στις εξαγωγές.

Παράλληλα επισήμανε την επιτακτική ανάγκη της προσέλκυσης ξένων επενδύσεων στην περιοχή, ενημερώνοντας την για τη καινοτόμο προσπάθεια δημιουργίας ενός Επενδυτικού Οδηγού για Υποψήφιους Επενδυτές, με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας.

Το μεσημέρι το Επιμελητήριο Κιλκίς παρέθεσε προς τιμή της γεύμα σε γνωστή ταβέρνα της πόλης.

Σχολιάστε