My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Συνεργασία για Ανάσα Ευαισθησίας

Ιδιαίτερη τιμή στον Εθελοντικό Φιλανθρωπικό Σύλλογο Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς ” να υποδεχθούμε στα κεντρικά του συλλόγου μας, τον Πρόεδρο της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας “Ο.Φ.Κ.Α.Θ”, Ράμο Χρήστο με το ΔΣ και να αρχίσει μια νέα συνεργασία Εθελοντές δίπλα σε Εθελοντές με τη τόσο σπουδαία ομάδα που καμαρώνουμε για την ακούραστη εθελοντική τους προσφορά στη κοινωνία.

Οι εθελοντές στηρίζουν Εθελοντές και η “Ο.Φ.Κ.Α.Θ” έρχεται όχι μόνο να μας γνωρίσουν από κοντά αλλά και να μας στηρίξουν για τις οικογένειές μας και να απλώσουν χέρι συνεργασίας δίπλα στο κοινωνικό μας έργο , που θεωρώ οτι με το Πρόεδρο κ Ράμο Χρήστο αλλά και με τα παιδιά του ΔΣ που γνωρίσαμε μας δένει ένα κοινό αίσθημα .

Ακούραστη προσφορά χαμόγελο θέληση πάθος στον εθελοντισμό, καμία κρατική επιχορήγηση με αγώνες ψυχής και η ανταπόδοση μας μόνο ηρεμία και ήσυχη συνείδηση, ότι καμία ημέρα δε πάει χαμένη σε ανθρώπους που αγαπούν τη προσφορά τον εθελοντισμό με το πραγματικό νόημα του Εθελοντή και Εθελοντισμού , 24ώρες το 24ώρο επαγρύπνηση και δίπλα στη κοινωνία που μας χρειάζεται!!

Μια μεγάλη τιμή η γνωριμία με τον Πρόεδρο και μια συνεργασία που μας τιμάει ιδιαίτερα. ! Μία ομάδα που ξεκίνησε με φίλους κυνηγούς και κατάφεραν από το 2007 ως σήμερα να είναι παντός καιρού σε διασώσεις . Ο Ο.Φ.Κ.Α.Θ είναι μία εθελοντική δια σωστική ομάδα με έτος ίδρυσης το 2007.

Από το Μάιο του 2008 είναι ενταγμένη στα μητρώα της Γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με αρ. μητρώου 55/2008.Η ομάδα ειδικεύεται στη δασοπυρόσβεση -διάσωση φυσικές καταστροφές-έρευνα διάσωση σε θάλασσα,ποτάμι και λίμνη -έρευνα αγνοουμένων -πρώτες βοήθειες.
Μέχρι τώρα διατηρούν 15 βάσεις ετοιμότητας σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος με άπειρες συνεργασίες και Διεθνές πιστοποιήσεις, Με εκατοντάδες βραβεύσεις και ευχαριστήρια από την Ελληνική Αστυνομία, το Λιμενικό Σώμα, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, Δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς και πρόσφατα με μεγάλες επιτυχίες σε ανευρέσεις στο “ Φώς στο Τούνελ ” .

Εθελοντική προσφορά ακούραστοι με πρωτοπόρο τον Πρόεδρο κ Ράμο που μαζί με τη ομάδα του είναι παντού παρών σε όλη την Ελλάδα όπου χρειασθεί βοήθεια μια εθελοντική διασωστική ομάδα χωρίς επιδοτήσεις, επιχορηγήσεις, με τεράστιες πιά γνώσεις σε θέματα διάσωσης, πυρκαγιών, αναζητήσεων..

Μία μη κυβερνητική οργάνωση εθελοντών, που αποδεικνύει περίτρανα οτι οι εθελοντές ψυχής μπορούν, θέλουν, ξέρουν και διαισθάνονται τις ανάγκες και τον πόνο της κοινωνίας…

Είμαστε υπερήφανοι που Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς είναι πλέον σε συνεργασία με 3 μεγάλες ομάδες Διάσωσης ανά τη Ελλάδα ,1.ΕΠΟΜΕΑ ( ΚΙΛΚΙΣ -ΣΙΝΤΙΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ) 2.ΛΕΚΚΩ-ΚΩ (Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Κω ) και πλέον 3η συνεργασία με τη Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας “Ο.Φ.Κ.Α.Θ”. Σας ευχαριστούμε για την τιμή !

Σχολιάστε