My Twitter Feed

15 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Έξοδος από τη καυτή πρώτη 7άδα -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

Συνεπής στις δεσμεύσεις του!

Έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 100.000 ευρώ ενέκρινε ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, για την ενίσχυση του Δήμου Παιονίας, υλοποιώντας έτσι τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει για την επαναφορά της κανονικότητας μετά την κατάργηση των άτυπων καταυλισμών προσφύγων.

gountenoudis-kouroumplisΤην αποδοχή της χρηματοδότησης ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο στη προχθεσινή του συνεδρίαση, με τον δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδης να ευχαριστεί τον υπουργό για την έναρξη της υλοποίησης των δεσμεύσεων που είχε αναλάβει έναντι του δήμου.

Παράλληλα, στην Αθήνα ο κ. Γκουντενούδης έθεσε με την συνδρομή των συμβούλων του σε αλλεπάλληλες συναντήσεις με τον υπουργό, ένα ολοκληρωμένο και κοστολογημένο σχέδιο για την αποκατάσταση των δομών του δήμου από την παρουσία προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή αλλά και την αποζημίωση των πληγέντων ιδιωτών.

“Με την εκταμίευση της πίστωσης αυτής, ο υπουργός έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την επίλυση των προβλημάτων του δήμου, ενώ σύντομα θα ακολουθήσει η δρομολόγηση του θέματος των αποζημιώσεων των ιδιωτών”, τονίζει ο δήμος σε σχετική ανακοίνωσή του.

Παράλληλα υπόσχεται ότι οι προσπάθειες της δημοτικής αρχής θα συνεχιστούν “στην κατεύθυνση της υποβολής προτάσεων προς την κυβέρνηση για την απορρόφηση κονδυλίων από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την βέλτιστη αξιοποίηση των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων”.

Σχολιάστε