My Twitter Feed

12 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

“Εγκληματικό άνοιγμα σχολείων” -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Συνελευση Κοινωνιας Πολιτων για μεταλλεια

Με θέμα τα μεταλλεία, η Κοινωνίας Πολιτών νομού Κιλκίς καλεί τους φίλους και τα μέλη της σε γενική συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, στις 6.30 μμ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς. Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται τα εξής:

“Αναστατωμένη η κοινωνία του νομού μας πληροφορείται το τελευταίο διάστημα ότι πρόκειται να δημοπρατηθεί η εκμετάλλευση ορυκτού πλούτου περιοχών του νομού μας. Η όλη διαδικασία εκ μέρους του κράτους γίνεται με την διαδικασία του κατεπείγοντος, εν κρυπτό και μόνο μετά την αντίδραση φορέων και της κοινής γνώμης αναγκάστηκε το υπουργείο να καλέσει στην Αθήνα τους εκπροσώπους του νομού μας προς ενημέρωση. Η προσπάθεια απόκρυψης των πραγματικών δεδομένων, της εν λόγω επένδυσης με τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπάρχουσας νομοθεσίας και τις εμπειρίες παρόμοιων μεταλλευτικών εκμεταλλεύσεων, δημιούργησαν έντονη ανησυχία στους κατοίκους του νομού μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο σε πρόσφατη συνεδρίασή του, αφού ενημερώθηκε συνοπτικά, εξέφρασε την αντίθεσή του στην εν λόγω επένδυση. Ταυτόχρονα σας καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση για λεπτομερή ενημέρωση και απόφαση συμμέτοχής στο Μέτωπο Αγώνα Ενάντια στα μεταλλεία.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε κάθε πολίτη ο οποίος θα ήθελε να ενημερωθεί και να συμμετάσχει στον εν λόγω αγώνα, ο οποίος τώρα αρχίζει.”

Σχολιάστε