My Twitter Feed

20 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Συνελήφθη για κλοπές από κοσμηματοπωλεία

Συνελήφθη προχθές (Παρασκευή) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 50χρονος ημεδαπός, για κλοπές από κοσμηματοπωλεία, που έγιναν τις τελευταίες μέρες σε Ημαθία, Θεσσαλονίκη και Κιλκίς.

Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ένας 63χρονος ημεδαπός για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ερευνών για κλοπές από κοσμηματοπωλεία και μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο 50χρονος να επιβαίνει σε όχημα ιδιοκτησίας του και σε σχετική έρευνα διαπιστώθηκε ότι κατείχε το χρηματικό ποσό των 2.100 ευρώ και διάφορα κοσμήματα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και τα οποία κατασχέθηκαν.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα από 22 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου 2018, αφαίρεσε με τη μέθοδο της απασχόλησης από 2 κοσμηματοπωλεία στην Ημαθία, 2 κοσμηματοπωλεία στην Θεσσαλονίκη και 1 κοσμηματοπωλείο στο Κιλκίς, διάφορα κοσμήματα η αξία των οποίων ξεπερνά τις 9.000 ευρώ.

Στη συνέχεια τα κλοπιμαία τα πούλησε σε επιχείρηση του 63χρονου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

Το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσε κατασχέθηκε.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις, αλλά και για την αναζήτηση των νόμιμων κατόχων των κατασχεθέντων κοσμημάτων.

Σύλληψη του 63χρονου

Στο μεταξύ, συνελήφθη προχθές Σάββατο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και ο 63χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου είχε σχηματισθεί δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

 

Σχολιάστε