My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Συνδρομή 2ου Γυμνασίου σε Παιδικό Χωριό

Το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς αναλαμβάνει και φέτος για 6η συνεχή χρονιά, την υλοποίηση της δράσης « ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ» με σκοπό  να συνδράμουμε και εμείς στις ανάγκες της καθημερινότητας των παιδιών που διαβιούν στο «ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΦΙΛΥΡΟΥ»  στη Θεσσαλονίκη καθώς και οικογενειών της πόλης μας. Προηγούμενος αποδέκτης  ήταν το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Φέτος, ενόψει των Χριστουγέννων, οι εθελοντές μαθητές υλοποίησης της δράσης αποφάσισαν να στηρίξουν το «Παιδικό Χωριό Φιλύρου». Σε τηλεφωνική επαφή με τους υπευθύνους της Δομής εκφράσαμε την πρόθεσή μας και πληροφορηθήκαμε τις ανάγκες των παιδιών, ώστε να συγκεντρώσουμε είδη που χρειάζονται στην καθημερινότητά τους. Το καινούργιο φέτος  είναι ότι εκτός από τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και υγιεινής, συγκεντρώνουμε και φάρμακα, ρούχα και παιχνίδια (μεταχειρισμένα και καινούργια).

Η κοινοποίηση της δράσης μας έγινε και με αποστολή email στους γονείς των μαθητών, πέρα από την ενημέρωση των μαθητών από τους εθελοντές μαθητές στον χώρο του σχολείου.

Η συγκέντρωση των παραπάνω ειδών πραγματοποιείται μέχρι 20-12-18 στο χώρο υποδοχής του σχολείου. Κατόπιν τα είδη θα ταξινομηθούν, θα συσκευασθούν και θα αποσταλούν στο Παιδικό Χωριό. Στις οικογένειες της πόλης μας, που με διακριτικότητα επιλέξαμε, θα δοθούν και κουπόνια αγοράς κρέατος από τα χρήματα που προσφέρει ο σύλλογος καθηγητών.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  θερμά τους συμπολίτες μας του ΚΤΕΛ Κιλκίς, που τόσα χρόνια πραγματοποιεί την μεταφορά, αφιλοκερδώς.

Και η δική μας μικρή συνεισφορά, από το περίσσευμά μας ή από  το υστέρημά μας, ίσως κάνει πιο εύκολη και χαρούμενη την καθημερινότητα των αποδεκτών.

Ευχαριστούμε!  Καλές Γιορτές!

Σχολιάστε