My Twitter Feed

23 Δεκεμβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ζητούνται απαντήσεις για τη Πάολα -

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου, 2021

Υπηρεσίες υγείας διασυνοριακά -

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου, 2021

Λεφτά για τον Επενδυτικό Οδηγό -

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου, 2021

Αναβαθμίζεται ο Γ. Φραγγίδης! -

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου, 2021

Nέα διοίκηση στους αρχιτέκτονες -

Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου, 2021

Καμπάνια ενάντια στην ακρίβεια -

Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου, 2021

Συνεχίστηκε η καθοδική πορεία -

Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου, 2021

Έπεσε παγετός στα Κρούσια -

Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου, 2021

Συνδρομή δημοτών για τα συσσίτια

Συγκινητική για ακόμη μία φορά υπήρξε η ανταπόκριση στο προσκλητήριο αλληλεγγύης που απηύθυνε ο Δήμος Κιλκίς με σκοπό την ενίσχυση των συσσιτίων της Μητρόπολης Κιλκίς.

Χάρη στη συνδρομή δημοτών, πολιτιστικών και αθλητικών φορέων συγκεντρώθηκαν βασικά τρόφιμα και χθες Τετάρτη μεταφέρθηκαν με μέριμνα του δήμου στα μαγειρεία των ενοριών του Αγίου Δημητρίου και της Παναγίας.

Τα επισιτιστικά είδη θα μετατραπούν σε μερίδες ζεστού φαγητού για αδύναμους συνανθρώπους μας και για άπορες οικογένειες που βρίσκονται σε μεγάλη ανάγκη.

Οι συμβοηθοί της ευγενικής διακονίας των συσσιτίων είναι επαινετοί για τη φιλάνθρωπη στάση τους, για την ανθρωπιά που δεν περιγράφεται με όμορφες λέξεις αλλά αποδεικνύεται με ουσιαστικές πράξεις.

Για το λόγο αυτό ο Δήμος Κιλκίς εκφράζει και δημοσίως τις ευχαριστίες του στους στυλοβάτες της εκστρατείας συλλογής τροφίμων: στην επιχείρηση Σφαγεία Α.Ε., στον γ’ δημοτικό βρεφονηπιακό σταθμό Κιλκίς, στην ομάδα κρουστών Αιdos της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαπτιστή ‘’Γ. Βιζυηνός’’, στους Αθλητικούς Συλλόγους ΓΑΣΚ, ‘’Αετό’’, ‘’Άθλο’’ ‘’Χώμα’’, ‘’Αναγέννηση’’ Πλαγιάς, ‘’Αριστοτέλη’’ Κιλκίς, ‘’Οδυσσέα’’ Καμπάνη, ‘’Δόξα’’ Γερακαριού, ‘’Αστέρα’’ Μεγάλης Βρύσης, ‘’Παονε’’ Επταλόφου, ‘’Κεραυνό’’ Βάθης, Α.Ο. Καστανιών, ‘’Δόξα’’ Βαπτιστή, ‘’Στερναϊκό’’ Μεγάλης Στέρνας, ‘’Ηρακλή’’ Αργυρούπολης, ‘’Δόξα’’ Χέρσου, στον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς και στους δημότες.

Σχολιάστε