My Twitter Feed

11 Οκτωβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Εμβολιασμοί σε επτά οικισμούς -

Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου, 2021

Για ενίσχυση της Πυροσβεστικής -

Κυριακή, 10 Οκτωβρίου, 2021

Απάντηση στη διοίκηση του ΓΝΚ -

Κυριακή, 10 Οκτωβρίου, 2021

Επένδυση 16 δις για μανιτάρια -

Σάββατο, 9 Οκτωβρίου, 2021

Βαρθολομαίος ο νέος μητροπολίτης -

Σάββατο, 9 Οκτωβρίου, 2021

Ζωντανές μεταδόσεις ΔΣ Κιλκίς -

Σάββατο, 9 Οκτωβρίου, 2021

Δωρεάν τεστ σε οκτώ οικισμούς -

Σάββατο, 9 Οκτωβρίου, 2021

Προστασία μνημείων πολιτισμού -

Σάββατο, 9 Οκτωβρίου, 2021

Συναντήσεις για τα δάση

Τη Διεύθυνση Δασών και το Δασαρχείο Κιλκίς επισκέφτηκε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Φραγγίδης, προκειμένου να ενημερωθεί για τρέχοντα θέματα και προβλήματα των συγκεκριμένων υπηρεσιών.

Κατά τη συνάντησή του με το Διευθυντή Δασών, Ευθύμιο Πολιτίδη, συζητήθηκαν θέματα όπως το ζήτημα των δασικών χαρτών, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και το κτηματολόγιο. Ερωτηματικά προκάλεσε και η ένταξη των Δασικών Υπηρεσιών στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, η οποία ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί.

Στη συνάντηση με τον Δασάρχη Κιλκίς, Γιώργο Βούρτσα, ο βουλευτής ενημερώθηκε για το πρόγραμμα των ατομικών αναγκών των κατοίκων, ενώ τονίστηκε η ανάγκη ενδελεχούς εκπαίδευσης των δασεργατών σε θέματα εργονομίας καθώς και η μελλοντική επιδότηση εξοπλισμού ασφαλείας τους, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν τα δασεργατικά ατυχήματα.

Επίσης, συζητήθηκε η νέα μελέτη του Δασαρχείου που αφορά την αξιοποίηση του Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς. Τονίστηκε, επίσης, το πρόβλημα στέγασης του Δασαρχείου, που παραμένει άλυτο, καθώς και το μεγάλο θέμα της υποστελέχωσής του.

Σχολιάστε