My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Συνέχεια ενίσχυσης για τη Πλαγιά

Με τα χρώματα της Αναγέννησης Πλαγιάς συμφώνησε και θα αγωνίζεται την νέα αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021 στο πρωτάθλημα της γ’ εθνικής κατηγορίας και ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΜΑΛΙΔΗΣ.

Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής με καταγωγή από το Παλαιό Γυναικόκαστρο που πέρυσι ανήκε στην ομάδα του Εθνικού Λαγυνών θα έχει την χαρά φέτος να βρίσκεται κάτω από την ίδια ποδοσφαιρική στέγη με τον αδερφό του Γιώργο Αμαλίδη ο οποίος θα υπερασπίζεται την εστία της Πλαγιάς (έχει ανακοινωθεί η ένταξη του στο Πλαγιώτικο ποδοσφαιρικό συγκρότημα πριν μερικές ημέρες).

Ο Στέλιος Αμαλίδης κεντρικός (πλάγιος μέσος) έδωσε τα αγωνιστικά του διαπιστευτήρια στο γήπεδο καθώς έλαβε μέρος όλο αυτό το χρονικό διάστημα στην προετοιμασία της Αναγέννησης και ‘’έπεισε’’, με τα στοιχεία που διαθέτει, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Ετσι δόθηκε το ‘’πράσινο φως’’ για την απόκτηση του και η Διοίκηση της Αναγέννησης Πλαγιάς κάλεσε τον ποδοσφαιριστή για να οριστικοποιήσουν την συμφωνία.

ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ Γ. ΑΛΠΑΝΙΔΗ Η ΠΛΑΓΙΑ

Eναν ακόμη νέο και πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή, ενέταξε στο δυναμικό της η Αναγέννηση Πλαγιάς, μετά τον Στ.Αμαλίδη.

Πρόκειται για τον επίσης κεντρικό (πλάγιο μέσο) ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΠΑΝΙΔΗ, 18 ετών με καταγωγή από την Τέρπυλλο, ο οποίος κατά την χρονιά που πέρασε φόρεσε τα χρώματα του Κιλκισιακού αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις με την αγωνιστική του συμπεριφορά.

Ο Γ.Αλπανίδης λαμβάνει και αυτός μέρος στην προετοιμασία αποδεικνύοντας ότι αποτελεί μια ακόμη αξιόλογη μονάδα που θα βοηθήσει την νεοφώτιστη στην γ’ εθνική κατηγορία ομάδα της Πλαγιάς.

Το Δ.Σ. της Αναγέννησης Πλαγιάς εύχεται στα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία.

Σχολιάστε