My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Επίθεση Σούλη σε Γεωργαντά!

Σε μια συνέντευξη εφ` όλης της ύλης, που έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης στη ΒΕΡΓΙΝΑ TV, αναφέρθηκε σε πλευρές του προγράμματος της δημοτικής παράταξης ΚΙΛΚΙΣ – ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Μιλώντας στην εκπομπή “ΤΑ ΛΕΜΕ” της δημοσιογράφου Χριστίνας Τζόρμπα, τη Δευτέρα 22 Απριλίου, ο κ. Καζαντζίδης υπογράμμισε ότι ο συνδυασμός της παράταξής του είναι πολυσυλλεκτικός, αποτελούμενος από άφθαρτα και δραστήρια μέλη, με χαρακτηριστικό γνώρισμα ότι τα περισσότερα είναι νέα στη κονίστρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα της παράταξης, ο κ. Καζαντζίδης στάθηκε ιδιαίτερα σε ιδέες, προτάσεις και διεκδικήσεις, όπως η ίδρυση στο δήμο γραφείου αξιοποίησης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, τα έργα οδικών υποδομών όπως ο προαστιακός, η περαιτέρω αξιοποίηση των κτιριακών εγκαταστάσεων του ΤΕΙ, η απρόσκοπτη λειτουργία του Νοσοκομείου, η ίδρυση Βαλκανικού Κέντρου Διοίκησης της FRONTEX κ. α.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς απαντώντας σε σχετική ερώτηση εξέφρασε την προσωπική του πικρία σχετικά με τη στήριξη του Γ. Γεωργαντά σε υποψήφιο δήμαρχο, αποδίδοντας προσωπικές ευθύνες στον βουλευτή για όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στο χώρο της ΝΔ στο Κιλκίς.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

https://www.youtube.com/watch?v=0MagP5gYd-M&fbclid=IwAR2Cp6Pr2OvEKbK6TOrK5S_n1kyVceoZufMhVQGEsCyxXoCxSjFH8bP9xcU&app=desktop

Σχολιάστε