My Twitter Feed

30 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: Ορκίστηκε ο Δ. Τοπαλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένουμε έξω από το “κάδρο” -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Συνέλευση του ΤΟΕΒ Αξιοχωρίου

Μετά από αίτημα του ΔΣ του ΤΟΕΒ Αξιοχωρίου, η Αντιπεριφέρεια Κιλκίς ανακοίνωσε με τη σύμφωνη γνώμη της Περιφέρειας την έναρξη των διαδικασιών συγκρότησης Γενικής Συνέλευσης με αυτεπάγγελτο διορισμό των αντιπροσώπων σε αυτή από τον αντιπεριφερειάρχη, Ανδρέα Βεργίδη.

Στα πλαίσια αυτά, καλούνται τα μέλη του Τ.Ο.Ε.Β. Αξιοχωρίου που επιθυμούν τον διορισμό τους στην υπό συγκρότηση Γ.Σ. να προβούν στις εξής ενέργειες προς την Αντιπεριφέρεια έως και την Πέμπτη 20-12-2018 (ημερομηνία παραλαβής):

  • Να εκδηλώσουν εγγράφως την επιθυμία τους με αίτησή τους.
  • Στην αίτησή τους, εκτός από την επιθυμία τους για συμμετοχή του στη Γ.Σ, να δηλώσουν επακριβώς με πόσα ακριβώς αγροτικά ακίνητα (έκταση σε στρέμματα) εντός της περιοχής δικαιοδοσία του Τ.Ο.Ε.Β Αξιοχωρίου έχουν σχέση (δηλ. ιδιοκτησία, προσωρινή διανομή, κ.λ.π) όπως αυτή περιγράφεται στο άρθρο 6. παρ. 1 του καταστατικού και να προσκομίσουν συνημμένα στην αίτησή τους αποδεικτικά για την προαναφερόμενη σχέση (π.χ Ε9, δικαστικές αποφάσεις νομής, αποφάσεις προσωρινής διανομής, κ.λ.π). Η μίσθωση – βραχυχρόνια και μακροχρόνια – δεν αποτελεί αποδεκτή σχέση.
  • Να δηλώνουν με συνημμένη Υ.Δ ότι δεν τελούν σε δικαστική απαγόρευση για την συμμετοχή τους σε Γ.Σ και Δ.Σ Τοπικών Ογανισμών Εγγείων Βελτιώσεων (Τ.Ο.Ε.Β) και δεν είναι υπερήμεροι οφειλέτες προς τον Τ.Ο.Ε.Β Αξιοχωρίου ( άρθρο 21 του καταστατικού του Τ.Ο.Ε.Β Αξιοχωρίου ). Οι υπερήμεροι οφειλέτες, εάν επιθυμούν να διοριστούν στην Γ.Σ, μπορούν πριν υποβάλλουν αίτηση ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ή ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ τις οφειλές τους στο υπάρχον Δ.Σ. Κανένας διορισμός δεν θα γίνει σε υπερήμερους οφειλέτες .
  • Σε περίπτωση που η αίτηση και η Υ.Δ, μαζί με τα υπόλοιπα συνημμένα, σταλούν ταχυδρομικά ή προσκομιστούν στην Δ.Α.Ο.Κ Π.Ε Κιλκίς από τρίτο πρόσωπο, πρέπει να έχει βεβαιωθεί το γνήσιο της υπογραφής τους σε αρμόδια υπηρεσία .

Διευκρινίζεται ότι μετά το πέρας της συγκέντρωσης των αιτήσεων και εφόσον δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός (απαιτούνται σαράντα πέντε για να οριστούν τριάντα τακτικά και δεκαπέντε αναπληρωματικά μέλη), οι διαδικασίες θα προχωρήσουν με την επιλογή ενεργών μελών από τα προηγούμενα Δ.Σ καθώς και τον κατάλογο μελών του Τ.Ο.Ε.Β με προτεραιότητα τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στη Δ.Α.Ο.Κ ΠΕ Κιλκίς , Ανδρέα Παπανδρέου 3 , 1ος όροφος , στα Τηλ. 2341350115 και 2341353251 και στις Δ/νσεις Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου : th.kokkinis@kilkis.pkm.gov.gr , st.adamou@kilkis.pkm.gov.gr.

Σχολιάστε