My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Συνέλευση και πίτα των Κιλκισιωτών Αθήνας

ΤΓΣ2013 009Την περασμένη Κυριακή 27 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΩΝ  ΑΘΗΝΑΣ  ΚΑΙ  ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ η Τακτική Γενική Συνέλευση, με πρόεδρο τον Αχιλλέα Μουρατίδη  και γραμματέα την Αναστασία Νάκα.

Με την έναρξη των εργασιών ο πρόεδρος του Δ.Σ. Βασίλης Κωνσταντινίδης έκανε αναλυτική παρουσίαση των δραστηριοτήτων, της οικονομικής κατάστασης του Συλλόγου και παρουσίασε  τον προϋπολογισμό της επόμενης περιόδου. Ακολούθησε πλούσιος διάλογος και έγιναν πολλές προτάσεις για την παραπέρα δράση του Συλλόγου.

Στη συνέχεια, η αντιπρόεδρος του συλλόγου, Χαρά Καραπιπερίδου, εντελώς αιφνιδιαστικά και χωρίς προηγούμενα να ενημερώσει τα μέλη του Δ.Σ., υπέβαλε την παραίτηση της από το Δ.Σ., επικαλούμενη εργασιακό φόρτο.

Στη συνέχεια έγιναν προτάσεις για την εκλογή των δυο μελών για το Δ.Σ. στις θέσεις του Δ. Τομπρουκίδη (εγκαταστάθηκε στη Γερμανία) και της Χαράς Καραπιπερίδου. Προτάθηκαν οι Βάτσου Αναστασία και Μάκης Καραπιπερίδης.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε εκλέχθηκαν και οι δύο παμψηφεί. (Για ψηφολέκτες εκλέχθηκαν οι: Μαρία Παπαδοπούλου, Γεώργιος Βαφειάδης και Ανέστης Βαβουλίδης).

Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας έγινε η κοπή της πίτας απ` το μέλος του Δ.Σ. και από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου, Α. Ατματζίδου. Τυχερή ήταν η κ. Ζωή Μουρατίδου.

Σχολιάστε