My Twitter Feed

30 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: Ορκίστηκε ο Δ. Τοπαλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένουμε έξω από το “κάδρο” -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Συνάντηση μαθητών του Κιλκίς

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με το δίκτυο “Μένων” για τη μετάβαση ανάμεσα στις σχολικές βαθμίδες, το οποίο εκπονείται στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς κατά το σχολικό έτος 2014-2015, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε τους μαθητές της ΣΤ’ Τάξης του 2ου και 4ου Δημοτικού σχολείου Κιλκίς.

2oGymnasio-kilkis2Την Πέμπτη 5 Μαρτίου και την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015 έφτασαν στο 2ο Γυμνάσιο οι μαθητές των δύο  Δημοτικών σχολείων της πόλης, προκειμένου να ξεναγηθούν  στο χώρο και να έρθουν σε επαφή με τους μαθητές του γυμνασίου όπου  θα φοιτούν από τη νέα σχολική χρονιά.

Αρχικά, έγιναν δράσεις και ομαδικά παιχνίδια στο χώρο του Γυμναστηρίου για να γνωριστούν οι μαθητές μεταξύ τους και να χωριστούν σε ομάδες. Στη συνέχεια, ακολούθησε ξενάγηση των μαθητών του δημοτικού στο χώρο του σχολείου με οδηγούς τους μαθητές του Γυμνασίου. Ακολούθως οι μικροί επισκέπτες μας δέχθηκαν το καλωσόρισμα του Διευθυντή κ. Αραμπατζή Ευάγγελου ο οποίος έλυσε τις απορίες τους που ήταν πολλές και σημαντικές. Ακολούθησε ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις του σχολείου μας, με τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων καθώς και παρουσίαση των νέων μαθημάτων που θα συναντήσουν στο γυμνάσιο.

Κατά την ενημέρωση που έγινε από εκπαιδευτικούς του σχολείου, την κα. Παυλίδου Σοφία και την κα. Καβαδοπούλου Βαρβάρα, προβλήθηκαν βίντεο από τις δράσεις του σχολείου μας και ακολούθησε συζήτηση με τους μαθητές οι οποίοι φάνηκαν ενθουσιασμένοι με όλα αυτά που πρόκειται να ζήσουν στο νέο σχολείο αλλά και προβληματισμένοι για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους. Ο σκοπός άλλωστε αυτών των δράσεων είναι ο προβληματισμός που υπάρχει για καθετί καινούριο να μετατραπεί σε ανυπομονησία και χαρά.

Θα ακολουθήσει κι άλλη επίσκεψη των μαθητών των δύο Δημοτικών σχολείων κατά τις οποίες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δειγματικές διδασκαλίες από τους αυριανούς καθηγητές τους. Τους αναμένουμε με μεγάλη χαρά.

Σχολιάστε