My Twitter Feed

14 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κλειστά τη Δευτέρα όλα τα σχολεία -

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένουμε …μονοψήφιοι -

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, 2021

Ν` ανακληθεί η δίωξη Καλεμκερίδη -

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, 2021

“Προσλήψεις …χθες για την υγεία” -

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, 2021

Ετοιμότητα ενόψει “Μήδειας” -

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, 2021

“Ο εμβολιασμός δεν πάει καλά” -

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, 2021

ΔΙΒΙΠΕΚ: Υπέρ αλλά μη τοξικά -

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, 2021

Ενημέρωση Γεωργαντά για Βιβλιοθήκη -

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, 2021

Συνάντηση για τη Γιορτή Κρασιού

Ο Δήμος Παιονίας σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Κιλκίς (ΑΝΚΙ), πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας στο Γραφείο του Δημάρχου Παιονίας, την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, με την παρουσία των Οινοποιητικών Επιχειρήσεων και των Συνεταιρισμών Αμπελουργών του Δήμου.

dimos-paionias-oinoparagogoiΤο βασικό θέμα της συζήτησης ήταν η προοπτική οργάνωσης της Γιορτής Κρασιού στη Γουμένισσα με σκοπό να αποτελέσει αυτή ένα πολυδιάστατο πολιτιστικό και οικονομικό γεγονός, θεσμός για την περιοχή της Παιονίας.

Στη συνάντηση, εκτός του Δημάρχου Παιονίας, Χρήστου Γκουντενούδη και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, Θέμη Ανθρακίδη, συμμετείχαν ο Σύμβουλος της ΑΝΚΙ, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, οι οινοποιοί Χρήστος Αϊδαρίνης, Περικλής Τάτσης, Ευτύχιος Ευτυχίδης, Ευάγγελος Χατζηβαρύτης, Αντώνης Ρήτος και Χρήστος Τουλούπης, καθώς και εκπρόσωποι από την Ομάδα Αμπελουργών Γουμένισσας, ο αντιδήμαρχος Ιωάννης Αλίρης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας, Αθανάσιος Τραχανίδης.

Οι οινοποιοί – οινοπαραγωγοί χαιρέτισαν με ικανοποίηση την πρωτοβουλία αυτή από πλευράς δήμου και συμφώνησαν να συζητήσουν εκτενώς τις περαιτέρω λεπτομέρειες της εκδήλωσης σε μελλοντική συνάντηση.

Τέλος, ο κ. Γκουντενούδης επεσήμανε τη σημασία της οργάνωσης για την ανάδειξη της πλούσιας οινικής παραγωγής και πολιτιστικής κληρονομιάς στην περιοχή μας και τόνισε πως η συμμετοχή όλων είναι επιβεβλημένη, ώστε να τεθούν οι απαιτούμενες ισχυρές βάσεις συντονισμού, συνεργασίας και συνέργειας με στόχο την επιτυχία και θεσμοθέτηση μιας τέτοιας εκδήλωσης.

Δελτίο τύπου από Δήμο Παιονίας

Σχολιάστε