My Twitter Feed

19 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Συνάντηση για πρόγραμμα διανομης τροφιμων

Συνάντηση με εκπροσώπους των φορέων υλοποίησης του προγράμματος δωρεάν διανομής τροφίμων από τα κοινοτικά αποθέματα, πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Χρ. Γκουντενούδης, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, στο γραφείο του.

Η αρμόδια επιτροπή του προγράμματος, η οποία αποτελείται από υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας, ενημέρωσε τους προσκεκλημένους για το πώς θα λειτουργήσει το πρόγραμμα το 2012, και στη συνέχεια συζητήθηκαν τα προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης  χρονιάς και κατατέθηκαν προτάσεις.

Ο αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι αφού λάβει και εγγράφως τις προτάσεις και τα προβλήματα  των φορέων, θα τις μεταβιβάσει στον ΟΠΕΚΕΠΕ και στο αρμόδιο Υπουργείο για την επίλυσή τους.

 Στη συνάντηση παρόντες ήταν εκπρόσωποι των Μητροπόλεων Κιλκις και Γουμένισσας, του Συλλόγου Παλιννοστούντων Δήμου Γαλλικού “Η επτάκωμος Σάντα”, του Συλλόγου Παλιννοστούντων Ομογενών Ν. Κιλκίς “Η Ωραιοπηγή”, του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Ν. Κιλκίς, του Συλλόγου Παλιννοστούντων Δήμου Γαλλικού και Περιχώρων “Ο Αετός του Πόντου”, του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Περιφέρειας Κιλκίς, του Συλλόγου Τριτέκνων Δήμου Πολυκάστρου, του Συλλόγου Διαβητικών Ν. Κιλκίς, του Συλλόγου Καρκινοπαθών Νομού Κιλκίς “Ο Άγιος Ευγένιος” και της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς Πρόγραμμα “Κοινωνική Μέριμνα Δ. Κιλκίς”.

Σχολιάστε