My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Συνάντηση για ΙΕΚ Ειδ. Αγωγής

georgantas-giorgosΜε θέμα την ίδρυση Δημοσίου ΙΕΚ Ειδικής Αγωγής στο Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 3 Ιουλίου συνάντηση του βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντά με τον υφυπουργό Παιδείας Κ. Κουκοδήμο, ο οποίος σύμφωνα με τον βουλευτή αντιμετώπισε θετικά καταρχήν την πρόταση και δήλωσε ότι εντός της επόμενης εβδομάδας θα υπάρξει νέα συνάντηση, στην οποία θα μετέχουν και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου “προκειμένου να αξιολογηθεί το χρονικό πλαίσιο εντός του οποίου θα μπορούσε να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη πρόταση”.

iekΜε τη συνάντηση ο κ. Γεωργαντάς θέλησε να συμβάλει στην ικανοποίηση του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού και κοινωνικού αιτήματος της ίδρυσςη Δημοσίου ΙΕΚ Ειδικής Αγωγής στο Κιλκίς, τονίζοντας στον υφυπουργό ότι τόνισε ότι η δημιουργία του Ι.Ε.Κ. θα καλύψει καταρχήν τις εκπαιδευτικές ανάγκες των συγκεκριμένων μαθητών, “οι οποίοι μετά την αποφοίτησή τους από τα σχολεία Ειδικής Αγωγής δεν έχουν οποιαδήποτε επαγγελματική διέξοδο και δυνατότητα συνέχισης των σπουδών τους αφού δεν υπάρχουν οι απαραίτητες εκπαιδευτικές δομές”.

«Η δημιουργία κοινωνικών και εκπαιδευτικών δομών αποτελεί υποχρέωση της πολιτείας. Η στήριξη   των μαθητών αυτών ενισχύει την προσωπική τους εξέλιξη και κυρίως τους βοηθά να ενταχθούν ομαλά στο κοινωνικό σύνολο χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς και περιθωριοποίηση», τόνισε ο βουλευτής του Κιλκίς.

Σχολιάστε