My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Συνάντηση Eιρ. Αγαθοπούλου με Θ. Ανθρακίδη

eirini-agathopoulou-vouleutis-syriza*Και πρόταση σε Δικηγορικό Σύλλογο για μετεγκατάσταση των Δικαστηρίων.

Χθες Δευτέρα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη της βουλευτή Ειρήνης Αγαθοπούλου και αντιπροσωπίας του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο Νοσοκομείο του Κιλκίς.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον νέο διοικητή, Θ. Ανθρακίδη, η βουλευτής τον κάλεσε να ασκήσει τα καθήκοντά του με γνώμονα το συμφέρον της κοινωνίας και την καλή υγεία των πολιτών, σε αντιδιαστολή με πρακτικές των προηγούμενων διοικητών, και του εξέφρασε την διάθεσή της να συνεργαστεί και να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια άσκησης κοινοβουλευτικού ελέγχου, με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων των δύο νοσοκομείων της περιοχής.

Με Δικηγορικό Σύλλογο

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας η κ. Αγαθοπούλου συναντήθηκε με την πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, κ. Αρτόγλου, η οποία την ενημέρωσε για τα προβλήματα στέγασης που αντιμετωπίζουν τα Δικαστήρια στο Κιλκίς, καθώς και για τις μέχρι τώρα σχετικές ενέργειες του Συλλόγου. Η κ. Αρτόγλου τόνισε τη δραματική κατάσταση του κτιρίου όπου στεγάζονται τα δικαστήρια, επισημαίνοντας το αναντίστοιχο υψηλό του μίσθωμα, και αναφέρθηκε στη σωρεία προβλημάτων που εμποδίζουν την επίλυση του ζητήματος της ανέγερσης του Δικαστικού Μεγάρου.

Η βουλευτής τάχθηκε στο πλευρό του συλλόγου στο ζήτημα της επίλυσης του κτιριακού προβλήματος, σημειώνοντας ότι το πραγματικό αλλά και κοινωνικό κόστος που απορρέει από τη σημερινή κατάσταση, καθιστά ρεαλιστική και πιο οικονομικά συμφέρουσα λύση τη χρησιμοποίηση του κτιρίου που σήμερα φιλοξενεί το ΤΕΙ. Η ταχεία ολοκλήρωση και παράδοση του καινούριου κτιρίου των ΤΕΙ και η άμεση μετεγκατάστασή του εκεί θα μπορούσε να αποτελέσει και τη λύση του προβλήματος του δικαστικού μεγάρου.

Η βουλευτής επεσήμανε ότι τόσο η τοπική αυτοδιοίκηση όσο και η κυβέρνηση εξακολουθούν να κλείνουν τα μάτια στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας, συνεχίζοντας να την αντιμετωπίζουν σαν τον «φτωχό συγγενή», με πλείστα τέτοια παραδείγματα: Παιδιά σε αίθουσες διδασκαλίας χωρίς θέρμανση, ασθενείς στα νοσοκομεία φέρνοντας φάρμακα από το σπίτι τους, υπογραφές δικογράφων ατόμων με κινητικές δυσκολίες στα πεζοδρόμια, αφού δεν υπάρχει πρόσβαση για αυτούς  στα δικαστήρια!

“Ο «μονόδρομος» των μνημονιακών πολιτικών των τελευταίων κυβερνήσεων έχει προ πολλού δείξει τα όριά του! Η ώρα της ανατροπής τους δεν είναι μακριά, είναι όμως υπόθεση όλων μας! Για μια κοινωνία ισότητας, δικαιοσύνης και αξιοπρέπειας!”. τόνισε η κ. Αγαθοπούλου.

Σχολιάστε