My Twitter Feed

19 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Γ. Συμπιλιδης: Ειμαι σιγουρα υποψηφιος

Την βεβαιότητά του ότι τελικά θα είναι υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ εξέφρασε πριν λίγο, ο Γ. Συμπιλίδης. “Θεωρείστε ότι είμαι 100% υποψήφιος”, είπε ο πρώην βουλευτής στον συνάδελφο Γ. Παπαγεωργόπουλο, εξουσιοδοτώντας τον να το μεταφέρει μέσω του ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, πράγμα που έγινε πριν λίγο.

Πάντως, η προαναγγελθείσα για σήμερα Μ. Πέμπτη ραδιοφωνική συνέντευξη του κ. Συμπιλίδη δεν πραγματοποιήθηκε, καθότι το πρωί ο πρώην βουλευτής μετέβη στην Αθήνα, προφανώς για επαφές που έχουν σχέσεις με την υποψηφιότητά του.

Σε περίπτωση που η βεβαιότητα του κ. Συμπιλίδη αποδειχθεί βάσιμη, το ενδιαφέρον θα εστιαστεί στο αν θα εκδηλωθούν ή όχι αντιδράσεις, τόσο σε τοπικό όσο για σε επίπεδο χώρας, καθότι τέτοιες αντιδράσεις είχαν εκδηλωθεί όταν είχε πρωτοακουστεί το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος. Θυμίζουμε ακόμα ότι ο κ. Συμπιλίδης δεν κατέθεσε το ενδιαφέρον του να είναι υποψήφιος στη ΝΟΔΕ Κιλκίς, αλλά – όπως τονίζει το περιβάλλον του – στην κεντρική κομματική διοίκηση, γεγονός που επίσης ενδέχεται να δημιουργήσει εσωκομματικές αντιδράσεις.

Σχολιάστε