My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Συμπαράταξη και για αιγιαλό

parastatidis-tsiprasΤου Θ. Παραστατίδη με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Επιστολή συμπαράστασης στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του νομοσχεδίου για τον αιγιαλό, έστειλε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Θεόδωρος Παραστατίδης.

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε χθες Τετάρτη στο Μουσείο Μπενάκη το «παρών» έδωσαν, από τη ΔΗΜΑΡ  οι Νίκη Φούντα και Θράσος Φωτεινός, από το Ποτάμι ο Παύλος Ελευθεριάδης και ο Στέφανος Ψημένος, οι επίσης ανεξάρτητοι βουλευτές Βασίλης Οικονόμου και Οδυσσέας Βουδούρης, εκπρόσωποι από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και από τον πνευματικό κόσμο, αλλά και πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, επιστολές συμπαράστασης έστειλαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές, Μάρκος Μπόλαρης, Μίμης Ανδρουλάκης, Γιώργος Νταβρής και Χρυσούλα Γιαταγάνα.

Κατά την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι πρέπει να προστατέψουμε τους αιγιαλούς και τον ανεκτίμητο φυσικό πλούτο της χώρας μας από μια ανεπανόρθωτη καταστροφή», προσθέτοντας ότι «η μάχη αφορά τους πάντες».

«Όλες και όλους όσοι καταλαβαίνουν ότι σε κρίσιμες περιστάσεις όπως η σημερινή κάθε πολίτης οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του. Όλες και όλους, ανεξάρτητα από διαφορές και επιμέρους εκτιμήσεις, από κομματικούς υπολογισμούς και πολιτικές στρατηγικές. Όλες και όλους -την κοινωνία, τις τοπικές κοινωνίες, τα κινήματα, τους επιστήμονες, τους εργαζόμενους, τους επιχειρηματίες του τουρισμού και όχι μόνο», τόνισε, ενώ χαρακτήρισε «νομοθετικό τερατούργημα» το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, το οποίο «κρύβεται κάτω από τον ψευδώνυμο τίτλο “Οριοθέτηση, διαχείριση και προστασία αιγιαλού και παραλίας” και δεν επιτρέπει, δεν προετοιμάζει και δεν κατοχυρώνει μόνο μια τεράστια και από πολλές απόψεις ανεπίστρεπτη περιβαλλοντική και πολιτιστική καταστροφή. Επιτρέπει, προετοιμάζει και κατοχυρώνει μια εθνική καταστροφή».

Σχολιάστε