My Twitter Feed

13 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ στο ΚΚΣ Κιλκίς

Μία πολύ ενδιαφέρουσα επίσκεψη στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς πραγματοποιήθηκε μέσα στην εβδομάδα από τους υποψήφιους του συνδυασμού “ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ – Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του Πολίτη”, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο, Δημήτρη Αγαθόπουλο. 

Η ψυχολόγος Γεωργία Κυρλαγκίτση, διοικητική διευθύντρια και ο Γρηγόρης Κυριακού, υπεύθυνος Μονάδας Προγραμματισμού, μας υποδέχτηκαν σε έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο πολλαπλών χρήσεων για τους ωφελούμενους του ιδρύματος. Αρίστη εντύπωση έκανε στην αντιπροσωπεία η πληρότητα των εξαρτημάτων και η ποικιλία των δραστηριοτήτων που αναπτύσσονται καθημερινά προκειμένου η παραμονή των ωφελούμενων να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη και δημιουργική.

Η ενημέρωση και από τους δύο υπευθύνους ήταν πλήρης και εμπεριστατωμένη σε όλες τις λεπτομέρειες που ενδιέφεραν την αντιπροσωπεία. Αναφέρθηκαν στην αντιπροσωπεία του συνδυασμού και τα αιτήματα Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης προς τον Δήμο Κιλκίς.

Το πρώτο αίτημα αφορά την διάθεση δημόσιας έκτασης για την ανέγερση νέας δομής μεγαλύτερης της υφιστάμενης λόγω αυξημένων αναγκών κάλυψης περισσότερων τροφίμων και η μετατροπή της υφιστάμενης δομής σε κατοικία διαμονής. Το δεύτερο αίτημα αφορά τις παρεμβάσεις που χρειάζονται να γίνουν στα πεζοδρόμια και στην σηματοδότηση της περιοχής για την διευκόλυνση πρόσβασης των ατόμων με ειδικές ανάγκες. Τέλος υπήρξε και ένα αίτημα το οποίο είναι πολύ εύκολο να υλοποιηθεί αλλά δεν συνέβη μέχρι τώρα, αυτό της προσφοράς από τον Δήμο για μερικά παγκάκια εξωτερικού χώρου.

Η αντιπροσωπεία περιηγήθηκε τους χώρους και ήρθε σε επαφή με τους ωφελούμενους του ιδρύματος. Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του Κ.Κ.Σ. Κιλκίς.

Δημήτριος Αγαθόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ – Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Σχολιάστε