My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Συλλυπητήρια για τη Κική της ΤΕΧΝΗΣ

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν τα ΔΣ της ΤΕΧΝΗΣ και του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς.

Η “Τέχνη”

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. Τέχνη και τα μέλη της βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να αποχαιρετήσουν μια από τις σημαντικότερες πρωτεργάτριές της, την Κική Παπαδοπούλου-Πάγκου, τη δική μας Κική, την Κική της Τέχνης.

Αιώνια ανικανοποίητη, διψασμένη για το ακατόρθωτο η Κική έζησε δυνατά, γενναία, όμορφα, ανατρεπτικά, δημιουργικά, αποκτώντας δίκαια τους τίτλους του χαρισματικού ανθρώπου, της εξαίρετης γιατρού, της δυναμικής παρουσίας, της φιλόξενης οικοδέσποινας, της πολυσχιδούς προσωπικότητας.

Κοντά σαράντα χρόνια υπήρξε η μεγάλη μαστόρισσα στα πολιτιστικά πράγματα του Κιλκίς και όχι μόνον, την Τέχνη την υπηρέτησε άοκνα, ανυστερόβουλα και αγόγγυστα, την φρόντισε όπως τα παιδιά της, την αγάπησε, την πόνεσε, την ανάδειξε και παρέδωσε στην πόλη και τους ανθρώπους της μια πολιτισμική κοιτίδα και συγχρόνως ένα πολύτιμο κληροδότημα.

Κική της Τέχνης,

παραφράζουμε τον ποιητή για να σου πούμε αναπαύσου εν ειρήνη…

“ ‘Εχεις ζήσει για όσα πρέπει

και θα είσαι για πάντα μέσα σε όλα εκείνα που γι αυτά έχεις ζήσει..

Θα είσαι για πάντα μέσα σε όλο τον κόσμο…”

Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου είναι αντί στεφάνου να δοθεί το ποσό των 150 ευρώ στο Χαμόγελο του Παιδιού, όπως είναι και η επιθυμία της οικογένειας.

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς

Από την περασμένη Δευτέρα 16-4-2018 το Κιλκίς θρηνεί την απώλεια μιας σπουδαίας προσωπικότητας. Μιας σπουδαίας γυναίκας που υπηρέτησε υποδειγματικά όχι μόνο την Επιστήμη της ιατρικής, αλλά και τις τέχνες και τον πολιτισμό.

Η Κική Παπαδοπούλου Πάγκου, με έντονο το αίσθημα της προσφοράς και του εθελοντισμού και με την δυναμική της παρουσία και ποιοτική δράση στο τιμόνι της «Τέχνης», ανέπτυξε πολυσχιδές και αξιοθαύμαστο έργο, με το οποίο και συνέβαλε τα μέγιστα στην εξωστρέφεια και στην προβολή του τόπου μας.

Υπήρξε μια γυναίκα με ήθος και αξίες, με έμφυτη μαχητικότητα, αποφασιστικότητα και δημιουργικότητα, με ιδιαίτερη αγάπη για το Κιλκίς. Το αξιομνημόνευτο έργο της, αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για την τοπική κοινωνία και τις επόμενες γενιές.

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

Σχολιάστε