My Twitter Feed

6 Δεκεμβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Καθαρή” η σειρά στο Ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου, 2021

Δωρεάν τεστ σε Κιλκίς και Παιονία -

Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου, 2021

Εγκαινιάστηκε το νέο ταρτάν -

Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου, 2021

Σκουπιδότοπος δίπλα στη Δοϊράνη! -

Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, 2021

Αποφάσισε να κοινωνήσει ασθενείς -

Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

Στη πρώτη εξάδα της θνησιμότητας! -

Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

“Να σηκώσουμε τον πράσινο ήλιο” -

Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

Μορρυλίων Πόλις: Η ταινία -

Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021

Συλλυπητήρια για τον Θανάση Πάγκο

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΕΧΝΗ ΚΙΛΚΙΣ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και την βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του ορθοπεδικού ιατρού και ιστορικού μέλους της Τέχνης, Αθανασίου Πάγκου .

Υπήρξε ορόσημο για το Κιλκίς, για το Νοσοκομείο και την πόλη, εμπνευστής πολλών νέων ιατρών και ανθρώπων που τον πλαισίωναν. Στην οικογένεια και τους οικείους του ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη.

Για τους ανθρώπους της Τέχνης ήταν ο Θανάσης. Ο άοκνος, δοτικός, επίμονος, αποτελεσματικός, δυναμικός Θανάσης. Ο αθόρυβος και ακάματος σε ό,τι του ζητήθηκε. Αν η Κική ήταν το δέντρο για την Τέχνη, ο Θανάσης ήταν οι ρίζες που το στήριζαν και το προστάτευαν. Αν η τέχνη ήταν ο δεύτερος σύντροφος της ζωής της Κικής, για το Θανάση ήταν η νόμιμη ερωμένη του.

Ο αφανής, πολλές φορές, ήρωας, ο στυλοβάτης της θεατρικής ομάδας στα τεχνικά ζητήματα, ο ακούραστος εργάτης για την δημιουργία της Πινακοθήκης. Άνθρωπος χαρισματικός, με πάθος για όλα, για την ιατρική, την τέχνη, τα γράμματα, τον πολιτισμό, ιδεολόγος, μαχητής του δίκιου, βαθύτατα πολιτικοποιημένος με ξεκάθαρη και καίρια θέση για την κοινωνία και τον κόσμο.

Θανάση έχεις μια θέση στις καρδιές μας, είσαι αναπόσπαστο κομμάτι της Τέχνης, μας προσέφερες μνήμες και πράγματα ανεκτίμητα.

Σε ευχαριστούμε πολύ για όλα. Καλό ταξίδι σου και να δώσεις ένα φιλί την Κική από όλους μας.

Ο Ιατρικός Σύλλογος

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, με βαθιά θλίψη μετά τον χαμό του αγαπητού συναδέλφου Αθανάσιου Πάγκου, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους του και τους εύχεται κουράγιο και καλή δύναμη.

Σχολιάστε